GÜLERSAN MOBİLYA


Akçakale Sokak No:44/7-8 Siteler - Ankara / TURKIYE

Telefon1: +90 3123517663

Telefon2: +90 532 608 62 71

Fax: +90 3123517663

Web: www.gulersanmobilya.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:VAR

Gülersan Mobilya, 1998 yılında sitelerde kurulmuştur. Klasik tarz mobilyada önde gelen firmalar arasında olan firmamız kaliteden ödün vermeden günümüze kadar gelmiştir. İmalatçı firmamız, mağazalara toptan satış dışında perakende satışta yapmaktadır.

1000 m2 bir atölyede imalat yapan firmamız kalite ve işçilikten taviz vermeden sanat ile ustalığın buluştuğu bir mekândır. Ar-ge çalışmalarımız devam etmekte olup farklı tasarımlarımızı müşterilerimize sunmaktayız. Web sitemizdeki tüm ürünler kendi imalatımızdır. Ürünlerimizin tamamı garantili ve tescillidir.


Ürün ve Hizmetler


ZÜMRÜT YEMEK ODASI
ZÜMRÜT YEMEK ODASI
Klasik mobilya modelleri vazgeçilmeyen bir tarzdır. Hayatımızın tamamı mobilya ile iç içe geçmektedir. Masif mobilya, Gülersan mobilya’nın profesyonel olarak yaptığı iştir. Ülkemizde mobilyada, siteler mobilyasının özel bir yeri vardır. Sebebi tecrübe, kalite ve işçiliktir. El emeği ile kaliteli bir mobilya üretim merkezidir. Modellerimiz; Amerikan tarzı mobilya, İtalyan tarzı mobilya, İspanyol tarzı mobilya, rustik klasik mobilya, avangart mobilya olmaktadır.. Mobilyanın malzeme kullanımı ise sunta ve mdf panellere masif sıkma ve kaplama preslenmesidir. Ahşap kayın ve gürgen, kereste kullanımı, ahşap oymaları, el işçiliği, el oyması kullanılan bağlantılar ve menteşeler ithal veya kaliteli yerli malzemelerdir.

Siteler Ankara içerisinde yer alan Gülersan mobilya’nın ürün çeşitliliği çok fazladır. Ankara sitelerde olan üretici firmamız toptan ve perakende satışlar ile yurtiçi ve yurdışı satışlar yapmaktadır. Modern ve klasik mobilya başkenti sitelerde firmamız kendine özgü tasarım ve modelleri ile 1000 m2 üretim alanında faaliyet göstermektedir. Tüm ürünlerimiz patentli ve tescillidir. Ülkemizde mobilyada fabrikasyon ürünlerin çoğaldığı şu zamanda siteler mobilyasının, el emeği ile üretilen mobilyanın kalitesi ve önemi öne çıkmaktadır. Beğenilen mobilyanın kişiye ve eve özel tasarımları yapılmaktadır. Siteler mobilya tarzının kalite olarak İtalya’dan, ispanya’dan farkı yoktur hatta fazlası vardır.



Ankara Mobilya



Ankara mobilya adının ünü, kalitesi ülkemizde fazlasıyla bilinmektedir. Yurtdışında bilinmiyorsa bunun sebebi reklam yapılmaması, ihracat yapılmaması ve pazarlamasının profesyonel kişilerce yapılmamasından dolayıdır.Mobilya üreticiler çok az kazanmaktadır. Mağaza aracının karını tekrar araca harcamaktayız. Ankara mobilya hak ettiği değerin daha üstünde bir yerde olmalıdır.Ürün çeşitlerimiz arasında kişiye özel tasarımlar, eve özel tasarımlar, otellere özel tasarımlar, özel ölçülü mobilya, büyük masa, tek vitrin, özel dresuar, özel konsol, her türlü tasarım mevcuttur. Yemek odası takımlarında konsol, vitrin, masa, sandalye dresuardır. Yatak odası takımlarında gar dolap, şifonyer, etajer, komedin, karyola, koltuk kanepe, berjer, orta sehpa, yan sehpa bulunmaktadır. Ankara mobilya, antika değerinde, paha biçilemeyen, el emeği ile yapılan mobilyadır.

#MOBİLYA SİTELER #KLASİK MOBİLYA #YATAK ODASI #YEMEK ODASI #OTURMA GURUBU


Benzer Firmalar