Anasayfa » Voip » Telekomünikasyon » İSTANBUL Voip » VOIPNET TELEKOM

VOIPNET TELEKOM


Hülya Sk. Emre Apt. 4/1 P.K. 34347 Ortaköy / İstanbul

Telefon1: 02122360010

Telefon2:

Fax: 02122360010

Web: www.voipnet.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Voipnet Kimdir ?
2011 yılının 1. Çeyreğinde kurulan, Internet teknolojileri , data ve ses hizmeti sağlayan yenilikçi Telekom operatörüdür.

Voipnet Ne Yapar ?
Voipnet veri merkezinin Internet teknolojileri alanında; Web alanı, Alan adı, E-posta, Sanal sunucu, Fiziksel sunucu, Cloud ve Cluster sunucu, CDN, Sunucu barındırma, Kurumsal Fiber, Voip telefon, Adsl, Vdsl , Ghdsl , Backup ve Mpls Vpn hizmetleri sağlamaktadır.

Misyon
Gelişen teknolojilerin takibi , şirketimiz için teknolojilerin kullanılacağı konumların belirlenmesi ile sürekliliğin arttırılması ve hizmet odaklı bir yapının başarılı yola ulaşması sağlanmaktadır.

Vizyon
Kaliteli, hızlı ve güvenli hizmet anlayışı ile başlayan yolculuğumuzda müşteri memnuniyetini zirveye çıkarmak, Telekom alanındaki faaliyetlerinden söz ettirmektir.

Hedef
Bir Telekom operatörü olarak faaliyet alanının sürekli takibini yapan, yenilikleri şirketinin stratejileri doğrultusunda kullanan ve Telekom alanında yenilikçi, güvenilir, doğru marka haline gelerek müşterilerine her zaman için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunan yenilikçi bir Telekom operatörü olmaktır.


Ürün ve Hizmetler


voip sabit telefon hizmeti
Internet olan ev ve iş yerinde % 80’ e varan indirimli telefon görüşmesi yapılmasına imkan tanır.
voip telefon, sabit telefon, voip kontor, voip kredi, voipnet

#voip telefon, sabit telefon, voip kontor, voip kre # # # #


Benzer Firmalar