MURATSAN KURUTMA SİSTEMLERİ


25Aralık sanayi sitesi 3. Ada No:10 Şehitkamil Gaziantep

Telefon1: 0342 238 22 35

Telefon2: 0342 238 22 36

Fax: 0342 238 22 36

Web: www.muratsankurutma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MURATSAN KURUTMA SİSTEMLERİ

Kurulduğu 1997 yılından bu yana devamlı ilerlemeyi, teknolojik yenilikleri yakından takip etmeyi kendine amaç edinmiş Muratsan\` ın internet sitesine hoşgeldiniz.

Firmamızın kendini devamlı yenileme ve mevcut teknolojiyi yakından takip etme odaklı felsefesi bizi bir internet sitesi yapmaya mecbur kıldı. Sitemiz sayesinde kendimizi size rahat ifade edebilme olanağına kavuşmuş bulunmaktayız.

İster müşterimiz, ister firmamızı daha yakından tanıma gayesinde olan bir ziyaretçimiz olun, görüşleriniz bizim için değerli...

Bu sebeple mail kutumuzu bos bırakmayacağınızı umuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Biber kurutma makinası
BİBER KURUTMA MAKİNASI MAKİNA GENEL ÖZELLİKLERİ Toplam harcanan enerji 0.55 khw/s Yakıt 75 kg/s İstek üzererine 18 tonla 70 tona kadar kurutma yapılır.
BİBER KURUTMA MAKİNASI
www.muratsankurutma.com
biber kurutma makinasıfıstık kurutma makinasıBiber kurutmaDomates kurutmaKayısı kurutma Elma kurutmaDefne Yaprağı kurutma Antep fıstıgı kurutma Soğan kurutmaÇekirdek kurutmaPırasa kurutma Maydonoz kurutma Yulaf tane kurutmaYulaf ezme kurutmaArpa tane kurutmaArpa ezme kurutma Buğday tane kurutmaBuğday ezme kurutmaNohut kurutmaFasulye kurutmaPrinç kurutmaMeyan kökü kurutmaBuğday tane kurutma Haşlanmış et kurutma İncir kurutma

#biber kurutma #fıstık kurutma #kayısı kurutma # #


Benzer Firmalar