Deva Ticaret


Güzelyurt Mah. Orta Ölçekli San. Böl. 5779 Sok. No:98/A

Telefon1: +90 236 2312121

Telefon2:

Fax: +90 236 2312121

Web: www.yesildeva.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Deva Ticaret, 2007 yılında Manisa’da kuruldu. Firmamız Ege Üniversitesi ve Celal Bayar Üniversitesi öğretim üyelerinin de aralarında bulunduğu deneyimli ve nitelikli kadrosuyla , 600 m2 kapalı ve 200 m2 açık alanda faaliyet göstermektedir. Yeşildeva markasıyla tamamen bitkisel içerikli preparatlar üretmek için yapılan çalışmalar 2008 yılının ortalarında ilk sonuçlarını vermeye başlamıştır. İlk ürünler halkımızın kullanımına sunulmuştur.


Ürün ve Hizmetler


Bitki Ekstreleri
bitkisel,herbal,ekstre,extract,deva,yeşil deva,hayıt,bitki ekstresi,fason üretim,kilo aldırıcı,zayıflatıcı,tedavi,kas yapıcı,hemoroit,basur,varis,öksürük,yeşildeva,sıvı bitki ekstresi,toz bitki ekstresi,fason üretim,fitoterapi,
Türkiye’mizin benzersiz bitki örtüsünden insanlar için faydalı olmak amacıyla çeşitli ürünler üretmek, bu ürünlerde etken madde standardizasyonunu sağlamak amacıyla bitkisel ekstreler hazırlamakdır. Ürünlerin GMP şartlarında, en titiz sağlıklı ortamlarda üretilmesine gayret etmek. Halkımızın güvenle kullanabileceği etkili bitkisel kozmetikler ve bitkisel gıda takviyelerini hem sitemiz aracılığıyla hem de diğer satış yerlerinde hizmete sunmak. Tabiatta doğal olarak var olan insan sağlığına yönelik kaynakları öncü ve yenilikçi yaklaşımlarla araştırarak yaşamın her anına, her dönemine sağlık, enerji ve mutluluk katacak, yaşam kalitesini yükseltecek ürün, hizmet ve kavramları oluşturup insanlığın hizmetine sunmak.

# # # # #


Benzer Firmalar