Anasayfa » Uydu Sistemleri » Elektrik elektronik » İSTANBUL Uydu Sistemleri » KARTASİS ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ

KARTASİS ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ


Giyim Sanayiciler Sitesi 2. Ada A Blok Ikitelli - Istanbul

Telefon1: +90 (212) 639 45 75

Telefon2:

Fax: +90 (212) 639 45 75

Web: www.aractakipsistemi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aracım nerede diye düşünmeyeceksiniz!!!



KARTASİS araç takip sistemleri ile takip edilen araçların kaybolması ya da çalınması söz konusu değildir. Çünkü KARTASİS araç takip cihazı aracınızın görünmeyecek yerine monte edilebilir. KARTASİS her araç için tam uyumludur. İsterseniz aracınızın kullanıcısına bunu bildirmeden de aracı takip edebilirsiniz.



KARTASİS araç takip cihazları GPRS aracılığı ile uydudan aldığı görüntüleri eş zamanlı olarak bilgisayarınıza aktarır ve bu sayede siz araçlarınızın 365/24 saat nerede olduğunu görebilirsiniz.

KARTASİS araç takip sistemleri araç takip cihazları için yüklü ödemeler yapmadan daha küçük bütçelerle herkesin araç takip cihazına sahip olabilmesi için kurulmuş bir firmadır.

KARTASİS satış ve satış destek ekibi ‘de sizlerin sistemlerimize ulaşabilmesi için yoğun olarak bölgesel taramalar yapacak ve bireysel ya da kurumsal kullanıcılara araç takip sistemi edinmeleri konusunda pazarlama faaliyetlerini sürdüreceklerdir.



Ürün ve Hizmetler


ARAÇ TAKİP SİSTEMLERİ
Aracım nerede diye düşünmeyeceksiniz!!!!!! KARTASİS araç takip sistemleri ile takip edilen araçların kaybolması ya da çalınması söz konusu değildir. Çünkü KARTASİS araç takip cihazı aracınızın görünmeyecek yerine monte edilebilir. KARTASİS her araç için tam uyumludur. İsterseniz aracınızın kullanıcısına bunu bildirmeden de aracı takip edebilirsiniz. KARTASİS araç takip cihazları GPRS aracılığı ile uydudan aldığı görüntüleri eş zamanlı olarak bilgisayarınıza aktarır ve bu
Araç Takip Cihazı, araç takip, arac takip sistemleri, uydu sistemleri, araç takip , GPS araç takip, uydu takip sistemleri

#arac takip sistemleri #uydu sistemleri #araç takip #GPS araç takip #uydu takip sistemleri


Benzer Firmalar