Anasayfa » Ahşap Ambalaj » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Ahşap Ambalaj » Büro Mobilyaları - Günsu Ofis

Büro Mobilyaları - Günsu Ofis


Atatürk caddesi Meclis Mahallesi Ören Sokak No:33 Sancaktepe / istanbul

Telefon1: 0216 622 58 05

Telefon2: 0532 602 33 26

Fax: 0216 622 58 06

Web: www.ofismasasandalye.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamızın Kuruluş Yılı : 2000

Genel İlkemiz : En Güzel ve En Kaliteli ürünleri , En Hesaplı Fiyatalara siz değerli müşterilerimize satışını ve satış sonrası hizmetlerini sağlamaktır.
Vizyonumuz : Türkiye’nin En Yeni – En İddialı – En Ucuz Mobilya Fiyatları sloganıyla siz değerli müşterilerimize mobilyalarda kullanış rahatlığı , modern çizgileri en hesaplı fiyata sunmaktayız. Rahatlık ve görsel anlamda zevkinizi yansıtacak uygun ürünleri geliştirmek , hedef pazarda liderliği yakalamak ve sürekliliği sağlamaktır.
Misyonumuz: Rahat ve sağlıklı mobilyaları en hesaplı fiyata pazarlamayı hedefleyen temel prensibimiz doğrultusunda , tüm müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak. Çalışanlarımızın sağlığını ve güvenliğini ön planda tutarak iş süreçlerini iyileştiren , ilgili kanun ve mevzuatlara saygılı , sosyal sorumluluklarının bilincinde bir kuruluş olmak.


Ürün ve Hizmetler

ofis mobilyalarım, büro mobilyalarım, ofisci, bürocu, ofis masaları, ofis sandalyeleri, ofis büro mobilya üretimi, masa sandalye, koltuk, ofis koltukları, büro koltukları, ofis kanepe gurubu, ofis oturma grubu, büro oturma grubu, büro günsu ofis

#ofis mobilyaları,büro mobilyaları #masa sandalye,ofis masa ve sandalye #ofis mobilyaları fiyatları,ofis ürünleri #ofis koltuğu,büro koltuğu #büro mobilyası sancaktepe


Benzer Firmalar