Anasayfa » İthalat, ihracat » Muhtelif mal ve hizmetler » BURSA İthalat, ihracat » Afrika Benin Türkiye MSM TURQUE

Afrika Benin Türkiye MSM TURQUE


C/6 tokpa xoxo Cotonou-BENİN

Telefon1: 22995204224

Telefon2:

Fax: 22995204224

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:29 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MSM TURQUE Ithalat Ihracat San.tic.ltd.şti firması Benin Cotonou

Benin Cotonou şehrine inşaat malzemesi ihracatı ve Batı Afrika\`dan Türkiye\`ye ağaç , tropikal meyveler, kaju, kömür, mangal kömürü(hindistan cevizi-coconut tan) ithalatı yapmaktayız. Benin, Hint fıstığı (kaju) üretiminde iddialı ülkelerden. Sert ve dayanıklı olduğu için mobilya sektöründe özellikle talep gören tik ağacı da en fazla yetişen ülkelerin başında geliyor.

Hizmet üretiminde teknolojiyi kullanarak, ithalat ve ihracat konusunda çağın getirdiği yenilikleri takip edip, konusunda uzman ve sürekli hizmet kalitesini artırarak bu sektörde beklentilerin ötesinde hizmet sunmaktayız.

MSM olarak çalışma politikamız mükemmelliği ve güveni esas almaktır. Bu politikamızın ışığında, rekabet hızı her geçen gün artan hizmet sektöründe daha kaliteli, daha verimli ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmetler sunmak, hizmet anlayışımızın ve vizyonumuzun başlangıç noktasıdır.

Verdiğimiz hizmetlerin hızı ve planlı olma özelliği gümrüklü sahalardan geçerken ürünlerin bekleme sürelerini kısaltarak zamandan tasarrufla birlikte, günlük ek giderleri azaltıp, maliyet artışını önleyerek müşterilerimize katkıda bulunmak temel prensibimizdir.


Sevkiyat

Sevkiyatımız deniz yoluyla oluyor. Benin\` e mal göndermede ulaşım açısından sorun yok. İhracatçı firmalara ihracata başlamadan önce bizimle irtibatı kurup bölgeyi gezmelerini ve bizim Benin\`deki şirketimizi görmenizi öneriyoruz.



İLETİŞİM:
TEL: 229 952 04 224
Mail: msmturque@hotmail.com

MSM TURQUE FABRICATION ET IMPORT-EXPORT


Ürün ve Hizmetler

Afrika Benin Cotonou\` dan Türkiye Kaju, tropikal meyveler, kaju, pamuk, mangal kömürü(hindistan cevizi-coconut\`tan), ağaç TİK ağacı...

#Benin Cotonou #tik ağacı #kaju, kömür #tropikal meyve #MsmTurque Benin


Benzer Firmalar