Anasayfa » İlaç sanayi » Kimya ve Yan Sanayi » KAYSERİ İlaç sanayi » VEKTÖR S İLACLAMA HİZMETLERİ

VEKTÖR S İLACLAMA HİZMETLERİ


SERÇE ÖNÜ MAH.SIVAS CAD.STAD İŞHANI KAT.3 NO.301

Telefon1: 0352 222 05 V44

Telefon2: 0538 440 50 49

Fax: 0352.222 05 91

Web: www.vektorilaclama.com.

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:YOK

VEKTÖR S İLACLAMA VE DEZENFEKSIYON HİZMETLERİ
; sektöründe yeni bir anlayışla hizmet vermeye başlamıştır. “DOĞRU İLAÇ, DOĞRU UYGULAMA VE UYGULAMADA SÜREKLİLİK” sloganıyla yola çıkan firmamız sizlere en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır.


Türkiye’de üretilen tarım ürünlerinin %40,ı kuşlar böcekler ve diğer zararlılar tarafından yok edilmekte ayrıca evlerimize iş yerlerimize ve özellikle sağlığımıza zarar vermektedir. Günümüz koşullarında böceklerden ve kemirgenlerden her türlü tehlikeli hastalıklar bulaşmaktadır. Zararlı Mücadelesi profesyonel ekiplerle yapılmalıdır. Dünya Sağlık Örgütü (WHO ) ve Sağlık Bakanlığı tarafından kullanılmasına izin verilen halk sağlığına zarar vermeyecek olan ürünler profesyonel çalışanlarımız tarafından kullanılmaktadır. Haşere ve kemirgen sorunlarınızdan kurtulmak istiyorsanız, profesyonel mücadele ve kesin çözümler için bizi arayınız.



Ürün ve Hizmetler

Halk ve çevre sağlığında hizmet vermekte olan firmamız tse, iso 9001, iso 14001, iso ohas 18001 kalite standartları ile belgelidir. İşyerinizde, evinizde, kısaca haşere ve kemirgen istenmeyen her noktada, tecrübeli kadromuzla hizmetinizdeyiz. Jel uygulamaları, hamam böceği ilaçlaması, akrep ilaçlaması, kalorifer böceği ilaçlaması, pire ilaçlaması, tahtakurusu ilaçlaması, tahta mobilya kurdu ilaçlaması, fare ilaçlaması, bağ-bahçe ilaçlaması, ambar ve bakliyat zararlıları için, fümigasyon uygulamalar, kemirgenler için istasyon sistemi.


#HASERE HAMAMBÖCEGİ #FARE SİNEK #AKREP KENE #ZIRAİ İLACLAMA KUS #AKREP SIVRISINEK


Benzer Firmalar