Anasayfa » Güvenlik Sistemleri » Güvenlik » ANKARA Güvenlik Sistemleri » MEBS TEKNOLOJİ ELEKTRONİK ENERJİ İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

MEBS TEKNOLOJİ ELEKTRONİK ENERJİ İNŞAAT TAAHHÜT TURİZM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ


Ziya Gokalp Caddesi 12/510 Kızılay

Telefon1: 0533 338 70 11

Telefon2: 0312 432 22 77

Fax: 0312 432 22 97

Web: www.mebsteknoloji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Amerika, Almanya, Kanada, İngiltere, Avusturya, Çin

FİRMAMIZ 2009 YILI EYLÜL AYINDAN İTİBAREN ANKARA MERKEZLİ FAALİYET GÖSTERMEKTEDİR.
İŞTİGAL KONULARI OLAN; SAVUNMA VE OPERASYIN MALZEMELERİ, ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ, ARAMA KURTARMA MALZEMELERİ GİBİ FAALİYET ALANLARINDA KISA SÜREDE ÜLKEMİZDEKİ VE YURTDIŞINDAKİ BAZI ÖZEL KURUMLARLA YÜRÜTMÜŞ OLDUĞU PROJELERDE BAŞARIŞINI GÖSTERMİŞTİR.


Ürün ve Hizmetler


Araç Altı İnceleme Cihazı - Portatif
Gigra 1308 Araç Altı İnceleme Cihazı Portatif Elektronik Gözlüklü ve Monitörlü Araç Altı ve İçerisindeki Patlayıcı Maddeler ve Şüpheli Cisimleri Tespit Etmede Kullanılır. Kayıt Sistemi Kablosuz Görüntü Aktarım Sistemi Askeri Birlikler ve Kamu Kuruluşları ile Alışveriş Merkezleri Gibi Öneme Sahip Yerlerde Kullanılır.
ELEKTRİK, ELEKTRONİK, BİLİŞİM VE ENERJİ SİSTEMLERİ ELEKTRONİK SİSTEMLER, BİLGİSAYAR VE YAZILIM HİZMETLERİ ELEKTRONİK GÜVENLİK SİSTEMLERİ, GÜVENLİK, SAVUNMA VE OPERASYON MALZEMELERİ TEDARİĞİ, ARAMA VE KURTARMA MALZEMELERİ TEDARİĞİ, İTHALAT VE İHRACAAT, İNŞAAT VE TADİLAT TAAHHÜT İŞLERİ, ELEKTRİK TAAHHÜT İŞLERİ, ASANSÖR TAAHHÜT İŞLERİ VE DİĞER PROJE BAZLI ÇALIŞMALAR.

#Elektronik #Elektrik #Güvenlik #İnşaat #Kurtarma


Benzer Firmalar

  • Inter Kontrol
    Bekçi Tur Kontrol sistemleri, Bariyer sistemleri, ..