Anasayfa » Havuz tesisat ve ekipmanları » İnşaat sanayi » SAKARYA Havuz tesisat ve ekipmanları » Ata Havuz – Havuz Ekipmanları – Havuz Kimyasalları – Hazır Havuz

Ata Havuz – Havuz Ekipmanları – Havuz Kimyasalları – Hazır Havuz


sapanca- sakarya

Telefon1: 2645926874

Telefon2:

Fax: 2645926873

Web: www.atahavuz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2000 yılında kurulmuş olup, Havuz yapımı, Hazır Havuz Sistemleri, Havuz Kimyasalları, Süs Havuzu, Aquapark Sistemleri, Sauna yapımı ve Ekipmanları alanlarında faaliyet göstermeye başlamıştır.
grubu olarak yüksek kalitede ürün yelpazemizle, geniş pazarlama ağımızla ve deneyimli teknik kadromuzla Türkiye\`nin her noktasına ulaşarak sayısız işletmeye hizmet vermenin haklı gururnu yaşıyoruz.
Amacımız havuz kimyasalları, hazır havuz sistemleri, Aquapark, Havuz Yapımı, Sauna yapımında sektörün kalitesini yükselterek, sizlere en iyi hizmeti sağlayabilmekir. Misyonumuz Yaratmak ve Geliştirmek.




Ürün ve Hizmetler

Ürünler Hizmetler :

Havuz Kimyasalları, Havuz Kimyasalı, Havuz Kimyasal, Yüzme Havuzu Kimyasalları , Havuz Ekipmanları, Havuz Ekipman, Yüzme Havuzu Ekipmanları, Havuz Yapımı, Yüzme Havuzu Yapımı, Hazır Havuz, Prefabrik Havuz, Havuz Bakımı, Süs Havuzları Şelaleler ve Fıskiyeler, Aquapark Sistemleri, Masaj Havuzları, Sauna ve Aksesuarları, Havuz Tamir ve Tadilatı, Havuz Proje Hizmetleri, Havuz Mekanik, Havuz Elektrik, Havuz Tesisat, Havuz Filtre Kumları, Silisli Filtre Kumu, Kuvars Filtre Kumu, Havuz Merdivenleri, Havuz Izgaraları, Havuz Filtreleri, Havuz Pompaları, Havuz Dozaj Pompaları, Havuz Süpürgeleri, Havuz Robotları, Havuz Lambaları, Olimpik Havuz Ekipmanları, Kulvar Separatörleri, Pvc Fittings, Havuz elektrikli Isıtıcılar, Havuz Nem alıcılar, Havuz Test Aletleri.

#havuz yapımı, havuz kimyasalı #süs havuzu, msaja havuzu #sauna ekipmanları, havuz ekipmanları #havuz kimyasalları, hazır havuz #prefabrik havuz


Benzer Firmalar