Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » Tempo Mühendislik Hizmetleri A.Ş.

Tempo Mühendislik Hizmetleri A.Ş.


İstiklal Caddesi, Çimen Sokak Sefaköy Küçükçekmece

Telefon1: 2126638217

Telefon2:

Fax: 2126638218

Web: www.tempo.biz.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1970
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
27.10.1970 tarihinde Tempo Sanayi ve Ticaret Kollektif Şirketi olarak kurulmuş, 31.05.1983 tarihinde Tempo Mühendislik Hizmetleri Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi’ ne dönüşmüştür.Firmamız, 1976 yılına kadar Proje ve Kontrollük konularında faaliyet göstermiştir. 1976 yılından itibaren resmi ve özel muhtelif inşaat, mekanik, aydınlatma ve elektrifikasyon taahhüt işleri yapmıştır.Firmamız halen proje, kontrollük, inşaat ve taahhüt işleri yapmaktadır.


Hizmetlerimiz
Bina, konut, altyapı veya endüstriyel tesis yatırımlarınızda gerekli fizibilite çalışmaları, ölçümlerin ve incelemelerin yapılması, iş planlarının yapılması, temel ve detay mühendislik hizmetleri, inşaat işleri, tesis montaj ve devreye alma işleri ile ilgili “Proje, Mühendislik” ve “Taahhüt, Proje Yönetimi” bölümlerimiz ile siz değerli yatırımcılarımıza hizmet etmekteyiz.

Proje ve Mühendislik
Hedeflediğiniz yatırımla ilgili kadrolarımızın sektöründeki deneyimleri ile ihtiyaçlarınızın belirlenmesi, en yüksek kaliteyi ve en ekonomik çözümü kullanımınıza sunmak amacıyla her türlü mimari, statik, elektrik ve mekanik projelendirmenin yapılması, ilgili meslek odalarından tasdik işlemlerinin tamamlanması işlerini üstlenmekteyiz.

Taahhüt ve Proje Yönetimi
Talep ve ihtiyaçlarınıza uygun olarak en doğru, kaliteli ve ekonomik şekilde projelendirilen yatırımlarınızın anahtar teslim olarak, zamanında, eksiksiz ve işler durumda sizlere teslimini yapmaktayız. Ayrıca yüksek deneyimli kadrolarımızda iş planlama ve proje yönetimi hizmetlerini de yatırımcılarımıza sunmaktayız.

Vizyonumuz
Kurulduğu günden bugüne kadar TEMPO başarıyı “aynı müşterilerden yeni işler almak” olarak tanımlamıştır. Bu sonucun oluşmasına imkan veren müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım kırk yılı aşkın zamanda TEMPO’ nun kültürü haline gelmiştir. Yeni nesil TEMPO bunu sürdürebilmek, insan kaynağına ve teknolojiye yatırımlarını arttırarak küresel ölçekte yapı sektöründe söz sahibi olma hedefini gütmektedir.

Misyonumuz
İnşaat sektöründeki uzmanlığımızı konfor ve kalite sunan ürünler üreterek Türk toplumu ve dünyanın hizmetine sunmak.

Prensiplerimiz
En güncel teknolojiyi kullanmak amacıyla sektörü sürekli takip etmek ve bu teknolojileri uygulamak.
Başarının temelinin iyi eğitilmiş,birbirini anlayan çalışanlar olduğu noktasından hareketle firma içi sosyal zaman ve eğitimlere önem vermek.
Kendimize, çalışanlarımıza ve müşterilerimize güvenmek, çalışanlarımızın inisiyatif almasını teşvik etmek.
Müşterilerimizin bizi bu noktaya getirdiğini unutmadan onların yeni işlerini boyut ayırt etmeksizin üstlenmek.
Geri döndürülmesi mümkün olmayan bir etken olması sebebiyle “zaman”ı çok iyi korumak, tüm taahhütlerimizi mutlaka zamanında teslim etmek.


Ürün ve Hizmetler


Güzel Evler
GÜZEL EVLER İstanbul Küçükçekmece, Sefaköy` de 2 blok toplam 100 daireden oluşan Güzel Evler 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleriyle birinci sınıf yaşam alanıdır. Kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, çocuk oyun alanı ve Sefaköy` e kazandıracağı Yeni Çarşı anlayışı ile bölge için eşsiz bir konut projesidir. www.guzelevler.com.tr havalimanı, üniversiteler, karayolu, alışveriş merkezi ve ihtiyaç duyduğunuz herşeye olan yakınlığıyla Avrupa yakasının yeni projesi Güzel Evler yükseliyor. Güzel Evler,
GÜZEL EVLER

http://www.guzelevler.com.tr

İstanbul Küçükçekmece, Sefaköy\` de 2 blok toplam 100 daireden oluşan Güzel Evler 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleriyle birinci sınıf yaşam alanıdır. Kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, çocuk oyun alanı ve Sefaköy\` e kazandıracağı Yeni Çarşı anlayışı ile bölge için eşsiz bir konut projesidir. Havalimanı ve ihtiyaç duyduğunuz herşeye olan yakınlığıyla Avrupa yakasının yeni projesi Güzel Evler yükseliyor.

Güzel Evler, iki blok halinde ve en üst kalitede tasarlanmış, farklı tiplerde 100 dairesi ile sizlere ayrıcalıklı, huzur dolu bir yaşam sunuyor.

Bahçesi ve peyzaj alanlarıyla özlediğiniz komşuluk ilişkilerini yeniden yaşama imkânı bulacağınız bir yuva olan Güzel Evler, kapalı devre kamera sistemiyle donatılmış, 24 saat hizmet veren güvenlik sistemi ve kapalı otoparkıyla da güven ve konforu bir arada sunuyor.

Çocuk oyun parkıyla çocuklarınızın bu günlerde fırsat bulmakta zorluk çektiği, açık havada güvenle oyun oynayıp, yeni arkadaşlıklar kurma keyfini yaşayacağı Güzel Evler deprem ve yangın yönetmeliklerine uygun olarak inşa ediliyor.

Yeni Çarşı, imar planları doğrultusunda hızla değişen ve gelişen semtimizde müthiş bir yatırım fırsatı olarak sizleri bekliyor. Kapalı ve açık otopark alanlarıyla Sefaköy\` ün yeni ticaret ve alışveriş merkezi olmaya aday Yeni Çarşı, hızla akıp giden yaşam içerisinde Güzel Evler sakinlerine de ihtiyaçlarını kolay ve zamanında temin etme imkânı sağlıyor.

Ulaşımın (Atatürk Havalimanı 3, 5 km, Metrobüs 2, 2 km, Küçükçekmece Tren İstasyonu 2, 1 km, E-5 2, 2km, E-6 3km, Metro 4, 6 km, Bakırköy Deniz Otobüsleri 8, 5 km)

Bilginin (İstanbul Üniversitesi 8, 5 km, Aydın Üniversitesi 3 km, Arel Üniversitesi 2, 2 km, Kültür Üniversitesi 4, 2 km, Sebahattin Zaim Üniversitesi 1, 5 km)

Yaşamın (Florya Akvaryum 6 km, Ataköy Marina 8, 4 km, Sinan Erdem Spor Salonu 5, 9 km, 212 AVM 3, 2 km, Olimpiyat Stadı 6, 1 km, Metro Grosmarket 1, 7 km)

İş dünyasının (CNR Fuar Merkezi 4 km, İDTM Fuar Merkezi 3, 7 km, Dünya Ticaret Merkezi 3, 9 km, Kuyumcukent 2, 5 km, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi 5, 6 km)

Değişimin ve Kazancın (Küçükçekmece İstanbul’ un merkezindeki konumuyla ve hızla yenilenmeye uygun imar planlarıyla kısa vadede çok önemli bir yatırım fırsatıdır.)

Tam merkezindesiniz.

#konut projesi #satılık daire #deprem güvenli #alışveriş merkezi #üniversite havalimanı


Benzer Firmalar