Mermer Granit


adil

Telefon1: 02165920157

Telefon2: 05321606374

Fax: 0216 592 01 57

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul un her bölgesi, kocaeli olmak üzere bu bölgelerde faaliyet gösteren firmamız mermer ve granit alanında her türlü işleme faaliyeti göstermektedir.Her türlü mermer ve granit işleriniz üstün işçilik ve en uygun zamanda teslim etmeyi prensip eden firmadır.

ÖZKAN MERMER ve GRANİT ; mermer, granit, cimstone, şömine, havuz, süs havuzu alanlarında uzmanlaşmış kadrosu ile 1983 yılından beri uygulama ve montaj hizmeti vermektir.
Kurulduğundan bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı amaç edinen ÖZKAN MERMER, ilk etapta sektörde bulunan mermer, granit ve cimstone ile proje , uygulama ve montaj hizmeti vermeyi hedeflemiştir.
Tecrübemiz, genç ve yenilikçi yapımız, müşteri merkezli sistemlerin planlanması, üretimi ve devreye alınması aşamasında, lider firmalar arasında yer almamızı sağlamıştır.
ÖZKAN MERMER sahip olduğu bilgi ve tecrübeleri, mermer, granit sektörü başta olmak üzere, hem sektörde oluşan boşluğu doldurmayı ve hem de firmaların çağın gereklerine uygun olarak gelişmesine yardımcı olmayı amaç edinmiştir. Bu amaç doğrultusunda yapılanmasını tamamlayan; mermer, granit ve cimstone sektöründe uygulama hizmet sıkıntısı olmayan tek firma
ÖZKAN MERMER\


Ürün ve Hizmetler

Mutfak tezgahı, Basamak, Mermer basamak, çimstone tezgah, çimstone çeşitleri, çimstone mutfak tezgahı, çimstone banyo tezgahı, Granit basamak, Denizlik, Mermer denizlik, Granit denizlik, Döşeme, Mermer döşeme, Granit döşeme, Kaplama, Mermer kaplama, Granit kaplama, Mezar, Mermer mezar, Granit mezar, Paladyen, Büst yapımı, Mermer büst, Granit büst, Mermer mutfak tezgahı, Granit mutfak tezgahı, Çatı mermeri, Havuz yapımı, Granit havuz yapımı, Mermer havuz yapımı, Traverten havuz yapımı, , Cam mermeri, Mermer İşi

# Mutfak tezgahı, Basamak, #mutfak tezgahı, #Mermer kaplama #mermer ve granit #Granit mutfak tezgahı,


Benzer Firmalar