Avantaj Kulübü


abidei hürriyet cad. perihan sk. no:116/3 şişli/istanbul / istanbul / şişli

Telefon1: 02122310980

Telefon2: 02122310980

Fax: 02122310980

Web: www.avantajkulubu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


AVANTAJ KULÜBÜ, üyelerine her gün indirimli fırsatlar sunan bir internet sitesidir. Yayınlanan fırsatların en önemli özelliği yaşadığınız semtlerde özellikle ev ve iş hayatınızın geçtiği semtlerde, eğlence mekanları, restoranları, sağlık, spor ve bakım hizmetleri, kültür, sanat aktivitleri gibi hizmetlerden oluşmasıdır. Her gün üyelerine e-posta yolu ile ulaşan AVANTAJ KULÜBÜ nde Fıfırsatlar, genellikle %50 ve üzeri indirimlerden oluşur. Bu fırsatlardan yararlanabilmenin yolu ise yeterince kişinin o fırsatı satın almasından geçer. Yeterince kişi günün fırsatını satın alırsa, fırsat aktif olur ve herkes bu fırsattan yararlanabilir hale gelir. Günün fırsatı aktif olmazsa, kimsenin kredi kartından tahsilat yapılmaz. Kısacası güç birlikten doğar düşüncesi ile yola çıkan AVANTAJ KULÜBÜ ı, işletmelerden sizin adınıza büyük indirimler alır, sizleri de birçok yeni mekan ile tanıştırır ve en iyi hizmeti indirimli satın almanıza aracılık eder.
AVANTAJ KULÜBÜN de ilgilendiği bir fırsatı gören kullanıcı, eğer fırsat henüz aktif olmamışsa, sosyal iletişim ağları üzerinden (facebook, e-posta, twitter vb) arkadaşlarını davet ederek, yeterli sayıya ulaşılmasını sağlar. Grup olarak alışverişten güç doğar; kaliteli hizmet, büyük indirimle sizlere ulaşır.
Avantaj kulübü nasıl kuruldu ?

AVANTAJ KULÜBÜ nün temelleri, dünyada büyük ilgi gören e-ticaret ve sosyal medyanın birleştiği bir sistemin Türkiye’de de ilgi göreceğini düşünen bir grup girişimci tarafından 2010 yılında atılmıştır. Avantaj kulübü, geçmişlerinde birçok projeye imza atmış 2 girişimcinin, Türkiye’de giderek popüler hale gelen internet üzerinden alışveriş ve sosyal medya olanaklarını birleştirerek insanlara arzu ettikleri etkinlikleri indirimli sunma fikrini benimsemeleri sonucunda 2011 yılının şubat ayında hayata geçtİ

Avantaj kulübü nün amacı nedir ?

AVANTAJ KULÜBÜ\` nün’bir diğer amacı da giderek artan mekan ve etkinlik arasından kalite olarak sıyrılanların daha çok insana ulaşması, kendini tanıtabilmesidir. AVANTAJ KULÜBÜ, kaliteli etkinlik, iyi servis sunan mekan ve üyeleri arasında bir köprü olmayı hedefler. Bu görevini de alabildiği kadar sorumluluğu üstlenerek gerçekleştirmeye çalışan AVANTAJ KULÜBÜ, üyelerinin en iyi ve kaliteli hizmetlerden faydalanmalarını amaçlar. Diğer yandan AVANTAJ KULÜBÜ ile işbirliğine giden işletmelerin de daha fazla insana ulaşarak sadık yeni müşteriler kazanabilmelerini sağlamak, hizmet veren ve alanı tanıştırmak ve uzun bir dostluğun mimarı olmak AVANTAJ KULÜBÜ’nın öncelikli hedefidir.


Ürün ve Hizmetler


Avantaj Kulübü
AVANTAJ KULÜBÜ, üyelerine her gün indirimli fırsatlar sunan bir internet sitesidir. Yayınlanan fırsatların en önemli özelliği yaşadığınız semtlerde özellikle ev ve iş hayatınızın geçtiği semtlerde, eğlence mekanları, restoranları, sağlık, spor ve bakım hizmetleri, kültür, sanat aktivitleri gibi hizmetlerden oluşmasıdır. Her gün üyelerine e-posta yolu ile ulaşan AVANTAJ KULÜBÜ nde Fıfırsatlar, genellikle %50 ve üzeri indirimlerden oluşur. Bu fırsatlardan yararlanabilmenin yolu ise yeterince k

#fırsat sitesi #fırsatlar #brezilya fönü #istanbul fırsatları #


Benzer Firmalar

  • Maher Ticaret
    Kartvizit veya diğer matbaa ürünlerinin tasarımlar..

  • Cemgrafik
    dijital tasarım ajansı, tasarım ajansı, web tasarım, ..

  • Kule Tasarim
    Grafik, tasarım, matbaa, reklam, katalog, broşür, ..