Anasayfa » Klima » Isıtma soğutma » BURSA Klima » eryılmaz klima san.tic

eryılmaz klima san.tic


hüdavendigar mah arabayolu sok no 14 osmangazi/bursa

Telefon1: 0224 239 49 51

Telefon2: 0224 239 49 52

Fax: 0224 239 49 52

Web: eryilmaz klima.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bursa\`da 1990 senesinden beri faaliyet gösteren ERYILMAZ KLİMA SAN. TİC. isimli firmamız klima ısıtma soğutma havalandırma hizmetleri vermektedir.
Endüstriyel ve merkezi soğutma sistemlerinde 20 yıllık iş bilgi birikimi ve tecrübemiz kaliteli ekipman ve ekiplerimizle müşterilerimizin sorunlarının çözüm ortağıyız.

Klimanızın markası ve modeli ne olursa olsun ERYILMAZ KLİMA SAN. TİC. sizi ve firmanızı sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden şikayet ve sorunlarınızda uzman teknikerleriyle güvenilir, kaliteli hizmet sunmayı, şikayet ve sorunlarınızda çözüm ortağınız olmayı taahhüt eder.


Ürün ve Hizmetler

Bursa Split Klima Satışı Klimanızın markası ve modeli ne olursa olsun ERYILMAZ KLİMA SAN. TİC. sizi ve firmanızı sınıflandırmadan ve ötekileştirmeden şikayet ve sorunlarınızda uzman teknikerleriyle güvenilir, kaliteli hizmet sunmayı, şikayet ve sorunlarınızda çözüm ortağınız olmayı taahhüt eder. *Split klima*Kanallı klima*VRV sistemleri*Su soğutma sistemleri*Çiller grupları*Pano soğutucuları*Soğuk hava depoları*Merkezi soğutma sistemleri*Havalandırma sistemleri*Satış, servis, montaj*Arıza tespiti*Gaz şarjı*Solvent ilaçlı periyodik bakım*Bakır boru tesisatı*Her marka ve model klimalar

#bursa fujitsu klima servisi.bursa mitsubishi klima #bursa klima satış #bursa klima montaj #bursa klima arıza #bursa iklimlendirme ve soğutma sistemleri


Benzer Firmalar