İntek Ticaret


Isıtma ve Soğutma Tic. Ltd. Şti. Namık Kemal Mh. Namık Kemal Cd. No:9/C Osmangazi/Bursa

Telefon1: 0224 255 52 33

Telefon2:

Fax:

Web: www.intekticaret.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İNTEK,1984 yılında Makine Mühendisi Muhittin TANOĞLU öncülüğünde kurulmuş olup ısıtma,soğutma ve iklimlendirme sektöründe faaliyet göstermektedir.

Firmamız kurulduğu günden itibaren sektöründe kaliteyi gün geçtikçe yükseltmiş ve bunların yanı sıra öncü konumunu her zaman korumuştur.

Sektöründeki yenilikleri takip ederek ve ürün yelpazesini her geçen gün genişleterek yıllık 17.5 milyon TL ciroya ulaşmıştır.

Her biri alanında tecrübeli 30 kişilik kadrosu,Bursa’da Merkez Ofis ve İnegöl’de faaliyet gösterdiği şubesi,10 adet binek ve bir adet nakliye aracı ile Marmara Bölgesinin tamamına hizmet vermektedir.

Çalışanları ve iş ortaklarıyla kurduğu güçlü iletişimi,mükemmeliyetçilik çabası ve tüm iş süreçlerindeki yüksek verimliliği,İNTEK’in temel değerlerindendir.Ürünleri ve sahip olduğu tüm değerleri ile müşterilerine güçlü bir firmanın özel faydalarını ve katma değerini vermek her bir İNTEK çalışanının,dolayısıyla firmanın ortak özelliğidir.


Ürün ve Hizmetler


MRL-200 RF Dijital Kablosuz Oda Termostatı
IN-THERM MRL-200 RF DİJİTAL KABLOSUZODA TERMOSTATI Isıtma üniteleri için enerji tasarruflu dijital oda termostatı. Dünya iklimlendirme devi Honeywell firmasının üretim tesislerinde geliştirilmiştir. %30`A VARAN ENERJİ TASARRUFU ! LCD Ekran Modern ve Estetik Tasarım 1°C Hassasiyet Kablosuz Kontrol 5°C - 30°C Çalışma Aralığı C (Celsius) veya F (Fahrenheit) olarak görünüm 88X88X25 mm kontrol merkezi boyutu 88X88X16 mm alıcı boyutu 100 metreye kad
İn-therm oda termostatları, havlupanlar. Demirdöküm, kombi, klima, termosifonlar. Kombi dolapları, aksesuar malzemeleri.

# # # # #


Benzer Firmalar