Anasayfa » Güzellik ve Bakım » ANTALYA Güzellik ve Bakım » TARAMED HEALTH & BEAUTY

TARAMED HEALTH & BEAUTY


Fener mah. bülent ecevit bul. FİBA iş merkezi kat 2 No : 11-12 Muratpaşa / ANTALYA

Telefon1: 0242 324 0 326

Telefon2: 0545 324 0 326

Fax: 0242 324 0 326

Web: www.taramed.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yok

Firmamız 2011 yılında Antalya merkezde kuruldu. Amacımız, kısa zamanda kesin sonuçlar veren uygulamalarla istenilen vücut ölçülerine sahip olurken, cihazlarımızın diğer özel fırsatlarından kişilerin faydalanmasını sağlamak.


Ürün ve Hizmetler

Cryokabin yani Tüm Vücut Soğuk Lipoliz cihazı ile 2 dakikalık bir seans süresinde -180 derecelik soğuk ortamda kalarak ortalama 700 kalori yakabilirsiniz. Aynı zamanda stres, uyku düzensizliği gibi sorunlarınızıda ortadan kaldırmaktadır.
Ozon sauna ile detoks (vücuttaki serbest oksijen radikalleri) yapabilir ve çok rahatlamış olarak saunadan çıkabilirsiniz, aynı zamanda 30 dakikalık seans sonunda ortalama 500 kalori harcarsınız.
Miha Bodytec cihazı ile 25 dakikada vücudunuzun istediğiniz bölgesinde kas yapabilir, istediğiniz bölgesinde bulunan yağ dokusundan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda kas ağrılarından da kurtulursunuz. Ortalama 5 saatlik spora bedel etkiyi 25 dakika gibi kısa zamanda alırsınız.
Matrigen kremle bölgesel yağlarınızdan ve selülitlerinizden kurtulabilirsiniz. Selülit dokusu kaybolurken cilt dokusu sıkılaşma gösterir.
Annagaspi cilt bakım ürünleriyle cildiniz artık daha güzel. Bitkisel içeriği sayesinde dermatolojik bir bakım sağlar. Nanoteknolojik olmasından dolayı cildin içerisine geçebilir ve etkisini gösterebilir.

#Zayıflama Selülit #Cilt bakım #Soğuk Lipoliz #Vücut Şekillendirme #Bölgesel İncelme


Benzer Firmalar