Menar Florya


Şenlikköy mh. Florya asfaltı 5/A Beyazgül Apt. D:1

Telefon1: 02125799394

Telefon2:

Fax:

Web: www.menarflorya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Abaküs Mental Aritmetik Menar tarafından geliştirilmiş, çocuklarda hızlı bir zihinsel gelişim sağlayan ve onlara sıra dışı aritmetik beceriler kazandıran özgün eğitim programının adıdır.
4-12 yaş arası çocukların zeka gelişimini sağlayan, dikkati, konsantrasyonu, algılamasını ve görsel belleğini güçlendiren Menar Mental Aritmetik eğitimi ile çocuklar, bilgisayar, hesap makinası, kağıt kalem gibi hiçbir araç kullanmaksızın yalnızca insan zihninin gücü ile toplama, çıkartma, çarpma ve bölme işlemlerini zihinlerinden bir saniye gibi kısa bir süre içerisinde yapabilmektedirler.
Abaküs Mental Aritmetik programının ilk aşamasında öğrenciler abaküsle aritmetik işlemler yapmasını öğrenirler. Abaküsün kaldırıldığı sonraki aşamada öğrenciler ellerinin altında abaküs varmış gibi parmaklarını oynatırken, zihinlerindeki abaküs imajını kullanmaktadırlar. Bu nedenle işlemler çok daha hızlı çözülmektedir. Programın en üst aşaması ise artık öğrencinin parmaklarını kıpırdatmaya da gerek görmeden işlemleri zihinden çok kısa bir sürede yaptıkları aşamadır.


Ürün ve Hizmetler


Menar
Mental Aritmetik Programı Abaküs Mental Aritmetik Menar tarafından geliştirilmiş, çocuklarda hızlı bir zihinsel gelişim sağlayan ve onlara sıra dışı aritmetik beceriler kazandıran özgün eğitim programının adıdır. 4-12 yaş arası çocukların zeka gelişimini sağlayan, dikkati, konsantrasyonu, algılamasını ve görsel belleğini güçlendiren Menar Mental Aritmetik eğitimi ile çocuklar, bilgisayar, hesap makinası, kağıt kalem gibi hiçbir araç kullanmaksızın yalnızca insan zihninin gücü ile topl
Abaküs Mental Aritmetik eğitimi alan çocuklarda aşağıdaki olumlu kazanımlar gerçekleşmektedir:

Zihinsel kapasite artışı ve öz güven artışı

Dikkatin karmaşık problemler zerinde yoğunlaşması

Sayı değerlerinin kolayca ilişkilendirilmesi

Performans artışı

Fotografik hafıza becerilerinin güçlenmesi

Yüksek öğrenme kapasitesi

Okuduğunu iyi anlama

Yazılı ve test sınavlarında hata yapma oranında düşüş

Yoruma dayalı sorularda başarı

Gözlem ve yorumlama yeteneğinin gelişmesi

Öğrenmenin eğlenceli hale gelmesi

Türkçe ve sosyal derslerde performans artışı

Okul öncesi çocuklarda, ayrıntıları görme kabiliyetinin gelişmesi


#Menar #Mental Aritmetik #Soroban #Abaküs #Menar Florya


Benzer Firmalar