Anasayfa » Psikolojik Danışma Merkezi » Sağlık hizmetleri » İSTANBUL Psikolojik Danışma Merkezi » Gülden Cingöz - Pozitif Eğitim ve Danışmanlık - Hipnoz ile Tedavi Merkezi

Gülden Cingöz - Pozitif Eğitim ve Danışmanlık - Hipnoz ile Tedavi Merkezi


İstiklal Cad. Ali Han Kat:5 No:502 Galatasaray Lisesi Karşısı Beyoğlu

Telefon1: 2122924012

Telefon2: 5325888001

Fax: 2122924012

Web: www.hipnoziletedavi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul - İstiklal Caddesi\`nde 2011 yılından itibaren bulunan ofisimiz depresyon, bunalım, kilo verme, okul çağındaki çocuklarda kaygıyı azaltma, sınav kaygısını azaltma, ergenlik problemleri, sigarayı bırakma, panik atak gibi psikolojik rahatsızlıklara hipno-terapi (hipnoz) ile destek vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Hipnoz yöntemi ile birçok sorunla başa çıkabileceğinizi biliyor musunuz? İnsanoğlu bir sorunla ile karşı karşıya geldiğinde sadece bu sorun onun başına gelmiş gibi çaresizlik içinde kalabilir, fakat bu durumda hem yalnız olmadığınızı hem de sorunu profesyonel birileriyle daha kolay ve rahat çözebileceğinizi unutmayın.

Hipnoz ile veya hipno-terapi ile depresyon, sınav kaygısı, tik bozuklukları, ergen problemleri, sigara bağımlılığı ve daha birçok sorun birkaç seansla çözüm bulabilmektedir.

Günümüzde sağlıklı bir birey tanımı fiziksel ve ruhsal bir bütün ile tam bir iyilik hali olarak tanımlanmaktadır. Sağlıklı bir birey hem kendisine hem de çevresine yönelik pozitif enerji yaymaktadır.


Siz de daha sağlıklı ve hem kendisiyle hem de çevresiyle barışık, sorunların kolayca üstesinden gelen bir birey olmak istiyorsanız hiç durmadan bizi arayın ve hipnoz ile başarıyı kolayca yakalayın.

Alanında deneyimli olan Gülden CİNGÖZ, hipnoz ile başarıyı yakalatmaya garanti vermektedir.

Başarı istemekle ve profesyonel bakış açısıyla yakalanır.

#hipnoz #hipnoz ile tedavi #sigarayı bırakma #kilo verme #depresyon ile başaçıkabilme


Benzer Firmalar