Turk Yacht


Tepe Mah. Kordon Cad.. No:6/1 Marmaris | Muğla

Telefon1: 902526451131

Telefon2:

Fax: 902526451131

Web: turkyacht.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye’nin mavi yolculuk ve tekne kiralamalarında en büyük filosuna sahip TURK YACHT & GULET , 1995 yılında, mavi yolculuk gezginlere tatil alternatifleri üretmek üzere Eyüp Bayraktaroğlu ve Tufan Güleş tarafından kuruldu , Türkiye’de butik ve kişiye özel mavi yolculuk anlayışı TURK YACHT & GULET ile birlikte yeni bir vizyona kavuşmuştur.

TURK YACHT & GULET bünyesinde şu an high delux gulet , lux gulet , ekonomik gulet ve motoryatlar bulunmaktadır. Son olarak 2011’de iki yeni tekne daha satın alarak mavi yolculuk sektöründeki gücünü daha da arttırmıştır.

TURK YACHT & GULET , 30 çalışanı ve 40 yurtdışı acentesi ile misafirlerine Türkiye’nin ve Yunan adalarının dört bir yanında en kaliteli hizmeti, sürekli sunmayı hedeflemiştir.

Yılın en güzel günlerini, tatilinizi rahat, eğlenceli ve dinlendirici bir ortamda geçirmenin Sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. 17 yıldır TURK YACHT & GULET ekibi olarak size hizmet verirken tercih etmiş olduğunuz ürünleri bir araya getirmeye çalıştık. Sunduğumuz mavi yolculuk turlarımızın , dinlendirici ve huzur verici atmosferin yaşandığı veya romantizmin öne çıktığı tekne filomuzu tek tek gezip kendimiz görerek sizin için seçtik. Bunu yaparken amacımız TURK YACHT & GULET misafirlerinin en üst seviyede rahat edebilecekleri ve mutlu olabilecekleri tekneleri belirlemekti. Turkyacht.com ve kataloğumuzda yer alan teknelerimizi bu süzgeçten geçirerek size sunmaktayız.

Hazırlamış olduğumuz bu portföyün tatil tercihinizi yaparken Size yardımcı olabilmesini ümit eder, daha yaşanacak nice güzel günlerin Sizin olmasını dileriz.
Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler…

Vizyonumuz

Koşulsuz müşteri ve çalışan memnuniyeti felsefesini benimsemiş, sektör lideri ve itibarlı tanınmış bir marka olmak.

Bireysel Hizmetler

Türk Turizm Sektörü’nde mevcut en geniş ürün ve hizmet yelpazesine sahip olan Turk yacht & gulet , her gün bünyesine yeni ürün ve hizmetler katmaya devam etmektedir


Ürün ve Hizmetler

Ege ve Yunan Adalarına mavi yolculuk turları düzenliyoruz

#mavi yolculuk #mavi tur #yat kiralama #gulet kiralama #tekne kiralama


Benzer Firmalar

  • Turk Yacht
    mavi yolculuk turları haftalık yat kiralamaları..

  • Polmar Izolasyon
    İZOBEST İZOLASYON ÜRÜNLERİ: BETON TERAS SU YALITIM..

  • Celik Yatcilik
    firmamız bünyesinden tekne ve yat bakım onarım işl..

  • Sahin Yatcilik
    Fiber tekne ve ahşap tekne tamiriTekne ve yat rest..