Online alış veriş sitesi


Süleymanlar Mah.uyum sitesi127/6 kdz eregli

Telefon1: 0372 315 1153

Telefon2: 0532 788 61 60

Fax: 0372 3123839

Web: mucizegibibirsey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya Hamburg harem jjevelery

www.mucizegibibirsey.com online alış veriş sitesidir. Cennetten gönderildiğine inanılan mührü Süleyman olarakta bilinen Süleyman peygambere ait mührün semboludur.Çok eski tarihlerde mitolojik zamanlarda bile adından bahsedilir. Müslümanlar tarafından çok sık kullanılmıştir. Kullananlar bolluğu, bereketi, zenginliği, saglık ve mutluluğu, adaleti, iç huzuru ve ilahi himayenin koruması altında olmak için bu sembolü doğumdan ölüme kadar olan süreçte kullandıkları tüm eşyalara işlemişler ve üzerlerinden eksik etmemislerdir. Biz size binlerce yıldır süregelen bir askı sunuyoruz. İnsanın tüm muhteşem isteklerinin tılsımını . Mührü Süleyman duygulara hükmetmenin gücü .


Ürün ve Hizmetler

Mührü Süleyman olarak bilinen temalı ürünün gümüş üzerine işlenmiş el yapımı yüzük , kolye , bileklik ve küpeden oluşan ürün gamiyla web üzerinden satış yapan online alış veriş sitesidir.

#Bolluk bereket zenginlik ve şans kolyeleri #Şans yüzükleri #Gümüş takı #Tüm dilekleriniz için #Dileğinizi dileyin size uygun ürünü seçin mucizen


Benzer Firmalar

  • Gumus Telkari
    gümüş, telkari, gümüş takılar, telkari gümüş, gümü..