Confor Duş Duşakabin


kurtköy mah yeşilırmak sok no:19 pendik

Telefon1: 216 595 32 62

Telefon2:

Fax: 216 595 32 35

Web: www.confordus.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CONFORDUŞ

EFT YAPI ÜRÜNLERİ güvencesi ile 2005 yılında kurulmuş olan CONFORDUŞ, kaliteden asla taviz vermeyen, deneyimli kadrosu ve sürekli gelişen, geniş ürün yelpazesi ile duş kabini sektöründe öncü bir kuruluştur.


Ürün ve Hizmetler


niyagera
parlak profil, 5mm temper cam ,metal rulmanlı
duşakabin
parlak alüminyum profil 5mm temper ve desenli cam metal tekerlekli 3 yıl garantili montaj dahil fiyatıdır. (ist anadolu yakası için) kdv hariçtir. ürün %100 yerli malzemelerden üretilmiştir. 90*90 h:180 ölçüsü için duşteknesi hariç fiyattır.
Ürünlerimizde; TSE ve İSO 9001 kalite standartlarına uygun birinci sınıf alüminyum, polistren ve cam kabinler için kırılmaz özelliğe sahip tamperli cam kullanılmaktadır. Conforduş için hijyen daima en önde gelir. Tüm modellerde; mikrop ve bakteri üremesini engelleyen kapalı ray sistemi ve anti bakteriyel silikonlar kullanılır. Her kabin uzman montaj ekipleri tarafından büyük bir özenle monte edilip müşteri hizmetine sunulur.Conforduş, hızlı servis hizmeti, ürün kalitesi ve müşteri memnuniyetini ilke edinmiştir. Ürünlerine garanti sınırları içerisinde uzman servis elemanlarından oluşan ekipleriyle 3 yıl ücretsiz servis hizmeti sunmaktadır.

#duşakabin modelleri #istanbul duşakabin #pendik duşakabin #kurtköy duşakabin #duşakabin fiyatları


Benzer Firmalar