Uniqorn Internet ve Bilişim Teknolojileri


Cumhuriyet Cad. Kurtul İş Hanı Kat:2 Daire:5

Telefon1: 8100085

Telefon2:

Fax: 8100085

Web: www.publicity.com.tr/uniqorn

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



2010 yılında Publicity Reklam Ajansı olarak kuruluşumuzdan itibaren, siz değerli müşterilerimizi memnun etmek , işini görmek amacıyla , “Teknoloji Değişkendir” parolasıyla yeni artı değerler üretmek için yola çıkmış bir firmayız.

Kurumsal odaklı çalışan PUBLICITY Firmamızın kobilere yönelik daha hızlı ve daha iyi bir hizmet verebilmesi hedefiyle 2012 yılında UNIQORN Internet ve Bilişim Teknolojileri Firmasını kurmaya karar verdik.

UNIQORN kurulduğu günden itibaren sizlerin yazılı ve görsel medyadaki gözünüz olma, bu konuda mümkün olduğunca ileriye gitmek ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bu bileşenleri şekillendirerek siz değerli müşterilerimizin kullanımına hızlı bir şekilde sunmaktayız.

Ekibimizi tamamen hızlı güvenilir bir çekirdek kadro ile oluşturduk. En iyi çözümleri en kısa sürede üreten bir ekibe sahibiz. İşe alma aşamasında testlerimizi hatasız ve en kısa sürede geçebilen , internet piyasasının en iyi yerel elemanlarıyla siz değerli müşterilerimize hizmet üretmek için bir takım kurduk.

Genç ve Dinamik kadromuzla en iyi hizmeti en hızlı şekilde vermek için adeta gecemizi gündüzümüze katıp bir an evvel çözüm üretmek için çalışıyoruz.

Teknolojinin getirdiği yeni bileşen ve çözümleri kullanarak sizi en ileri teknoloji ve çözümlerle karşılamak bize itici bir güç olurken bunun sonucu size bizim tarafımızdan sunulan iyi hizmet ve zaman tasarrufu olarak dönmektedir.

İşimizi doğru bir şekilde yapıyoruz, kurallarına göre çalışıp dinamiklerimizi en iyi şekilde kullanıyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#web tasarım #web sitesi #kurallara uygun web sitesi #İnternet Sitesi #kurallara uygun internet sitesi


Benzer Firmalar

  • Emailturkey
    Toplu Mail adresleri, firma mail adresleri-türkiye ..

  • Ukash Kart
    Ukash kart alıp satmakta , en ucuz ukashı bizden t..

  • Seo Danismanligi
    SEO, seo danışmanlığı, seo danışmanlık, seo danışm..