Anasayfa » Fast Food » Gıda Sanayii » İZMİR Fast Food » Kendi Markanız

Kendi Markanız


İzmir

Telefon1: 05327667052

Telefon2:

Fax:

Web: www.kendimarkaniz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamızın kuruluş amacı; Sizlerin de bildiği gibi ülkemizde geçmişte mevcut olan mahalle aralarındaki pastaneler günümüzde konseptlerini güncellemiş olup şuan servislerinden, sunumlarından son derece keyif aldığımız coffee shop’lara dönüşmüştür. Hâlihazırda mevcut olan coffee shopları incelediğinizde yoğunluklarının çok fazla olduğunu, fakat işletmecileri ile görüşüldüğünde cirolarının yoğunluğa ters orantılı olduğunun tespitinde bulunacaksınız. Takdir edilir ki bistro-Restoran ağırlıklı yemek çeşitlerinin hem malzeme hem işçilik maliyetleri göz önüne alındığında işletmenin kar marjı düşük, giderlerinin yüksek olduğunu göreceksiniz. Bu sebepten dolayı hem misafirlerimize daha kapsamlı hizmet vermek buna paralel ciroları arttırmak ve kârlılığı yükseltmek adına coffee shop’lar ile bistro-Restoran sistemleri arasındaki kopukluğu yumuşak bir köprü bağlantısı kurarak coffee shop’lara uygun yemek alternatifleri zenginleştirip işler hale getirdik. Ve bu yeni yapılanmaya elit cafe tarzına uygun eğlenceli zeka geliştirici oyunlarıda ekledik. Konseptimizin oluşumunda sektördeki mevcut cafe sistemi ile Restoran-bistro sistemi arasındaki boşluğun fark edilmesi etkili olmuştur. Biz iddia ediyoruz ki geçmişte pastanelerin değişerek coffee shoplara dönüştüğü gibi, artık mevcut coffee shop larında, yenilenme zamanı ve sizlere sunduğumuz yeni sisteme geçiş zamanı gelmiştir.

Bu tespitimizin sektöre katılacak yeni yatırımcılara, mevcut coffee shoplara ve buna paralel Türk ekonomisine olumlu katkıları olacağı inancındayız


Ürün ve Hizmetler


Consept
Misafirlerimize daha kapsamlı hizmet vermek buna paralel ciroları arttırmak ve kârlılığı yükseltmek adına coffee shop’lar ile bistro-Restoran sistemleri arasındaki kopukluğu yumuşak bir köprü bağlantısı kurarak coffee shop’lara uygun yemek alternatifleri zenginleştirip işler hale getirdik. Ve bu yeni yapılanmaya elit cafe tarzına uygun eğlenceli zeka geliştirici oyunlarıda ekledik. Konseptimizin oluşumunda sektördeki mevcut cafe sistemi ile Restoran-bistro sistemi arasındaki boşluğun fark edil
Al götür cafe standı
Her bütçeye göre sirkulasyonu yoğun noktalarda markası size ait tamamen size özel coffee standlar veya coffee cornerlar. Marka size ait, size özel, elit cafe konseptine uygun olarak seçilmiş zeka geliştirici, eğitici, eğlendirici, hoş vakit geçirici oyunların dahil olduğu yeni cafe consepti.
Kendi Markanız.com Temsilcisi tarafından yapılacak işler;


1-)Coffeshop markasına isim bulunması ve TPE ye marka başvurusu yapılması

2-) Consept kurulması ( Mağaza içerisindeki A’dan Z’ye bütün detayların 3 d max görsel çiziminin ve imalat aşamasında tespit olunan consepte göre teknik şartnameleri ile beraber imalatın yönlendirilmesi.

3-) Web sitesi tasarlanması ve oluşturulması.

4-) Menü ‘nün tasarlanması ve basımı .(20 adet)

5-) Menü’deki ürünlerin ve bu ürünlere bağlı yan malzeme satınalma bağlantılarının yapılması.

6-) Consept içerisinde kullanılacak her türlü ekipmanın teknik şartnameleri ile beraber satınalma bağlantılarının yapılması.

7-)1.Mağaza veya keosk için yer bulunması fizibilite yapılması ve uygun yer bulunduğuna açılması

8-)Mağazada çalışacak elemanların bulunması ve eğitilmesi .

9-)Consepti içeren tanıtım kitapçığının tasarlanması ve basılması.

10-)Consept oluşumundan sonra olası franchise adaylarına Franchising sözleşmesinin hazırlanması (Franchise adayları için)

#bayilik veren firmalar,bayim olurmusun #kahve bayilik,kahve franchising #iş kuruyorum,ücretsiz bayilik # #


Benzer Firmalar