Murich Teknoloji


Kocatepe Mh.Avazköyyolu cd.No:73 Bayrampaşa

Telefon1: 02126401646

Telefon2:

Fax: 02126400633

Web: www.samsungcctvsistemleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SamsungCctvSistemleri.com bir Murich Technology Ltd Şti kuruluşudur.

Sektördeki 10 yıllı aşkın tecrübesi ve bilgi birikimiyle siz değerli müşterilerine en güvenilir güvenlik ve mühendislik hizmetleri sunmaktadır. Temsilciliğini üstlendiği markaların stratejik ortağı olarak, en güncel teknolojiler ile sorumluluğunu aldığı projelerin hayata geçmesinde büyük rol oynamaktadır.

Murich Technology gelişime ve yeniliklere açık genç ve dinamik şirket yapısıyla, her zaman beklentilerin üzerinde ürün ve hizmet kalitesini sunarak tam müşteri memnuniyeti hedeflemektedir.

Teknik departmanı ve ekibi ile müşterilerinin proje, servis, bakım, montaj ve onarım ihtiyaçlarını zamanında ve kalite ilkelerine sadık kalarak gerçekleştirmektedir.

Çalışanlarına karşı sorumlu, paylaşıma açık ve sürekli yenilikçi şirket anlayışıyla kalite sürekliliği ve hizmete odaklı projeler geliştirmektedir.

Murich Technology sektördeki etkin tecrübesi ve bilgi birikimiyle, müşterilerinin ihtiyaç ve memnuniyetlerini en önemli sermayesi olarak görüp projelerini bu doğrultuda titizlikle yürütmektedir.

Murich Technology siz değerli müşterileriyle, geleceğe doğru adımlarla yürümeye devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Samsung, Panasonic, Bosch, Cisco, Pelco, Honeywell, Plaka Tanıma sistemleri, İnterkom Diafon Sistemleri

# # # # #


Benzer Firmalar