siscom bilişim


ordu evi caddesi

Telefon1: 04348274104

Telefon2: 04348274104

Fax: 04348274104

Web: www.siscompc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2009 yılında size hizmet etmek için açılan firmamız üstün ve güvenilir hizmet sunup, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, ekip çalışması çerçevesinde hizmet standartlarının daha da yükselmesini amaçlayarak müşterilerimiz için azami memnuniyeti sağlamayı kendisine ilke edinmiştir.
Firma olarak sahip olduğunuz bilgisayar donanım, bilgisayar ekipmanları, mağaza satış ve güvenlik sistemleri için teknik destek ve danışmanlık görevlerini üstlenmek ve size teknolojiyi yakından takip edebilmek için yardımda bulunmak istiyoruz. Sahip olduğunuz bilgisayar ve yan ürünlerinde karşınıza çıkacak olan teknik arıza, sorunlar ve yeni fikirleri hayata geçirmek için iş birliği yapmayı öneriyoruz.
Firmamız, Bilişim Teknolojileri alanında ihtiyaç duyulan hizmetleri markadan bağımsız, müşteri istek ve memnuniyetlerini ön planda tutarak, en kısa sürede en kısa sürede ve kaliteli, ekonomik, yaygın, verimli ve planlı biçimde sağlamaktadır. Şirketiniz ve/veya evinizdeki bilişim ürünlerinin sorun çıkarması her zaman beklenmeyen ve işlerinizi aksatan kötü bir durumdur. Böyle durumlarda ikinci bir sorunda ürünlerinizi olduğu yerden alıp bir teknik servis için başka bir yere taşımakta ayrı bir sorun haline gelmiştir. Firmamız size bu durumda bir çözüm sunuyor ve bu servisi evinize veya iş yerinize taşıyor. Firmamız periyodik teknik bakımlar için de size uygun fiyatlarla kaliteli servis ve danışmanlık için anlaşmalar sunuyor. Yazılım ve Donanım gereksinimlerini doğru tespit edip kesin çözümlerin üretilmesi ve tüm donanımlarıyla en doğru sistemlerin kurulması sağlamakla birlikte bilişim konusunda veri iletişimi ile ilgili yenilikleri ve çözümleri sunarak sistemle ilgili her konuda hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


alarm sistemi paradox
iş yeriniz eviniz otoparkınız 7/24 güvenlik altında olsun sizden habersiz kimse ulaşmasın
mağaza otomasyon güvenlik sistemleri network sistemleri bilgisayar donanım bakım onarım ve yazıcı sisemleri

#bilgisayar tamir #güvenlik sistemi #market programı #kamera sistemi #alarm sistemi


Benzer Firmalar