Anasayfa » Döşeme » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Döşeme » Akbel Koltuk Döşeme

Akbel Koltuk Döşeme


Fetih Mahallesi Karadeniz Sk No:30 Ataşehir

Telefon1: 0216 472 23 18

Telefon2:

Fax: 0216 472 23 18

Web: www.koltuk-doseme.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Akbel koltuk döşeme atölyesi 1989 yıllında Kayışdağı mahallesinde döşeme atölyesi olarak faaliyete geçmiştir., Modoko ve Masko mobilya firmalarına üretimin yanı sıra koltuk tamiratı da yaparak faaliyetlerine bir süre devam etmiştir.

İşine verdiği değeri sayesinde, kendi öz sermaye ve emeğinide kullanarak atölyesini büyütmüş 2000 yılında Fetih Mahallesi Mobilyacılar sitesine taşınmıştır. Burada kurduğu döşeme atölyesi haricinde kendi mağazasınıda açarak yapmış olduğu ürünleri sergilemektedir.

Akbel koltuk şuan için döşeme ve tamirat atölyesi haricinde, açmış olduğu mağazasında yatak odası, yemek odası, tv ünitesi ve koltuk takımı modelleri satışı yapmaktadır. Akbel koltuk faaliyetinin %100 lük kısmını direk ürün sahibine hizmet vererek gerçekleştirmektedir.

Akbel koltuk üretimin ve tamiratın her aşamasını, iskelet yapımından koltuk döşemeye, nakliyeden cilaya kadar kendi bünyesinde yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Köşe Koltuk Takımları
Ürünlerim tamamen kendi imalatımızdır, İskeletinden, döşeme işçiliğine kadar herşey özenle hazırlanır. Bu ürünümüzü farklı kumaş ve özel ölçüde talep edebilirsiniz. Akbel koltuk döşeme atölyesi olarak İstanbul içi ücretsiz nakliye hizmeti sunmaktayız. Ödeme noktasında ise tüm tüm kartlara taksit imkanı sunmaktayız.
Koltuk Takımları İmalatı
koltuk takımları imalat ve satışı
KOLTUK TAKIMI MODELLERİ SATIŞI

Akbel koltuk imalatını yapmış olduğu tüm köşe koltuk takımları, modern koltuk takımları, klasik koltuk takımları, avangart koltuk, yataklı koltuk, bazalı koltuk ve berjer modellerinin satışını yapmaktadır, tüm ürün modellerini sitemizden veya mağazamızı ziyaret ederek yerinde görebilirsiniz.

YATAK ODAS MODELLERİ SATIŞI

Mağazamızı ziyaret ederek satışını yaptığımız yatak odası modellerini görebilir veya sitemizden tüm modellere bakabilirsiniz.



YEMEK ODASI MODELLERİ SATIŞI

Mağazamızı ziyaret ederek satışını yaptığımız yemek odası modellerini görebilir veya sitemizden tüm modellere bakabilirsiniz.



TV ÜNİTESİ MODELLERİ SATIŞI

Mağazamızı ziyaret ederek satışını yaptığımız Tv Üniteler modellerini görebilir veya sitemizden tüm modellere bakabilirsiniz.



KOLTUK DÖŞEME ve YÜZ DEĞİŞİMİ

Akbel koltuk döşeme olarak; koltuk tamiratı, koltuk yüz değişimi ve sıfır koltuk modelleri satışı yapmaktayız. Firmamız Fetih Mahallesi Mobilyacılar Çarşısında bulunmaktadır. A\`dan Z\`ye üretimin ve tamiratın her aşaması kendi atölyemizde yapılmaktadır. Atölyemizi ziyaret ederek koltuk tamiratını aşama aşama kontrol edebilirsiniz. Böylece kullanılan malzemenin kalitesini ve yapılan işçiliği görebilir, koltuğunuzu içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Akbel koltuk döşeme atölyesi olarak; koltuk tamiratı ve sıfır koltuk üretimi yanında. mağazamızda, tv üniteleri, yatak odaları, yemek odaları modellerinide görebilir, evinizin tüm ihtiyacını gezerek, beğenerek alabilirsiniz.

Akbel koltuk döşeme atölyesi olarak fiyat konusunda iddialıyız ama kaliteden asla taviz vermiyoruz. Nakliyeden döşemeye kadar her aşama kendi bünyemizde yapıldığı için normal mağazalara göre fiyat farkımızı göreceksiniz. Buda demek oluyor ki Akbel koltuk ile imalattan ürün alma farkını göreceksiniz.

Koltuk yüz değişimine ihtiyacı olan bir koltuğun sadece yüzünün kumaşının değişmesi demek, paranızı direk çöpe atmanız demektir. Yapılması gereken ise eskimiş kumaş söküldükten sonra, koltuğun lastik kolonları dahil yenilenmesi ve ardından eskimiş süngerinin değişmesidir. Son olarak kumaş ile kaplanmasıdır. Bu şekilde yapılacak bir koltuk yüz değişimi ile koltuğunuz eski konforuna kavuşacaktır.

Firmamızda yaptırdığınız tamirat veya yeni ürünlerin tamamında kredi kartına 12 ay taksit imkanımızdan faydalanabilirsiniz. Koltuğunuzun eskimiş yüzünün değişimi ve tamiratı için koltuğunuzun resmini çekip sitemiz üzerinde bize gönderebilirsiniz. Akbel döşeme atölyesinden bilgi almadan koltuk tamiratı yaptırmayınız.

#koltuk döşeme #koltuk tamiri #koltuk yüz değişimi #koltuk imalatı #koltuk döşemeci


Benzer Firmalar