Anasayfa » Genel » Çevre ve su » ANKARA Genel » TEKTAŞ İLAÇLAMA LTD.ŞTİ.

TEKTAŞ İLAÇLAMA LTD.ŞTİ.


sinan caddesi. 40/b Dİkmen Ankara

Telefon1: 3124835219

Telefon2: 3124835219

Fax: 3124835228

Web: www.alobocuk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

PROFESYONEL YAKLAŞIM ZAMAN VE PARA KAYBINI ÖNLER!
Sürekli eğitim ve dünya teknolojisini takip etmek
Sektörel öncülük ve rekabeti sağlamak
Kurumsal varlığı ve programları geliştirmek

Kalite sistemi kurma ve verimliliği arttırmak
Ekip ruhu oluşturma, profesyonel yaklaşım
Uygulamalarda mevzuat ve sisteme uymak

En iyi ve doğru ekipmanı kullanmak
Üst düzey kontrol, değerlendirme ve belgelemek
Çevrecilik, hijyen ve sanitasyona riayet etmek
İnsanlara ve evcil hayvanlara zarar vermeyen ilaçlama
Konusunda uzman ilaçlama operatörleri

En az toksit madde kullanarak en yüksek verim
Sorun bitene kadar mücadeleye devam
Beklenmedik durumdaki sorunlarınıza en kısa zamanda müdahale
Çalışmanızı aksatmadan sunulan profesyonel hizmet


Ürün ve Hizmetler

HER TÜRLÜ ÇABA DOĞAL YAŞAMIN DEVAMI İÇİN.

İçinde yaşadığımız dünya, milyonlarca biyolojik çeşitliliğe sahip canlı türünü barındırmakta, besin zinciri ilişkisi ile canlı türlerinin varlıklarını kendi doğa koşullarında birbirlerine karşı dengelemektedir. Doğanın seçici, ayırıcı ve dengeleyici özelliği çok zaman insanlar tarafından bilinçsizce yapılan eylemler ve işlemler sonucu bozulmaktadır. Doğal dengenin bozulması sonucu sayıları insan toplumuna zarar verecek şekilde artan haşerelere karşı yapılacak mücadele temel prensip; Doğal Yaşamın ve Doğal Dengenin korunmasıdır. Bu nedenle öncelikli fiziksel ve biyolojik kontrol yöntemleri esas alınır. Bu yöntemlerin yetersiz kaldığı durumlarda veya uygulanan yöntemlerin etkisini artırmak amacıyla kimyasal kontrol yöntemleri uygulanır. WHO (Dünya Sağlık Teşkilatı) koordinasyonu altında dünyanın her yerinde hastalık etkeni taşıyan vektörlere karşı Planlı Entegra Kontrol Yöntemleri geliştirilmekte ve uygulamaya konulmaktadır. Farenin gen yapısı insana çok benzediği için tıp alanında birçok genetik araştırma ve deneyde kullanılır. İnsanlık için çok faydalı olan yönü sadece budur. Fare yeryüzünde uzun zamandır yaşayan bir canlıdır. İlaçlamanın henüz bilinmediği dönemlerde farenin bulaştırdığı hastalıklardan pek çok insan ölmüştür.



Fare ile mücadele için profesyonel ve yasal ilaçlama şirketlerinden destek almak çok önemlidir. Geçmiş yıllarda insanlar fare ile mücadelede fare kapanı yöntemini kullanmaktaydı. Fare kapanı ile fare yakalama yöntemi uzun zaman almakta ve fareleri tek tek yok etmekte idi. Artık fare ile mücadele konusunda teknolojinin ve ilaç sanayisinin gelişmesi ile de birlikte fare ile mücadele alanında profesyonel hizmetler sağlanmaktadır. Fare ilaçlama için Titiz ilaçlama şirketimizden destek alabilirsiniz. Günün her saati fare ilaçlama ve haşere ilaçlamalarında etkili çözümler sağlayan Titiz ilaçlama şirketimize 7/24 ulaşabilirsiniz.

Kalite Politikamız : Müşteri ihtiyaçlarını ve isteklerini tam olarak anlamak ve beklentilerin de ötesinde karşılamaktır. Prensiplerimiz: Müşteri memnuniyetini ilk sırada tutmak, Verimli, yaratıcı ve maliyet etkin çalışmak, Ürünleri, hizmetleri ve süreçleri sürekli iyileştirmek, Dürüst, güvenilir ve etik değerlere bağlı olmak, Ölçülebilir kriterler kullanmak ve Ekip çalışmasına inanmak ve uygulamaktır.

#alo bocuk #tektaş ilaçlama #bocuk #ilaçlama #ankara


Benzer Firmalar