Anasayfa » Çevre Danışmanlığı » Çevre ve su » İSTANBUL Çevre Danışmanlığı » UZD Çevre ve İş Güvenliği Dan. Müh. Bel. Ltd. Şti.

UZD Çevre ve İş Güvenliği Dan. Müh. Bel. Ltd. Şti.


Sahrayıcedid Mah. Cebesoy Sk. No: 26/A Kadıköy

Telefon1: 02164673857

Telefon2:

Fax: 02164673913

Web: uzd.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır.

İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre konularının günümüzde giderek artan önemi ve bu konular hakkında önemli kararlar alması gereken birimlerin bilgi ihtiyaçlarının karşılanması firmamızın kuruluşunda esas amaç olarak belirlenmiştir.

İnsan, çevre ve maddi varlıkları birlikte değerlendirerek kalıcı ve doğru çözümlere ulaşmanın, değişen teknolojiye uyum sağlayarak gelişmeleri takip etmenin ve bunları yaparken yasal çerçevelere uygunluğu temin etmenin, uzman meslek sahiplerinin yapabileceği işler olduğunu düşünüyoruz.

On yılı aşkın deneyimleri ve bilgi altyapıları ile UZD Çevre ve İş Güvenliği Danışmanlık Ltd. Şti. bünyesinde görev alan uzman personelimiz, İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre konularında ihtiyaç sahiplerine; kurum ve işletmelerinde yapılacak tespitler, değerlendirmeler, öneriler ve eğitimler olmak üzere bir dizi hizmeti verebilmektedir.

UZD Çevre ve İş Güvenliği Danışmanlık Ltd. Şti. Global Reporting Initiative (GRI)’in kurumsal paydaşıdır. GRI dünyanın en yaygın olarak kullanılan sürdürülebilirlik raporlaması ilkelerinin geliştirilmesine öncülük etmiş bir organizasyondur.

UZD Çevre ve İş Güvenliği Danışmanlık Ltd. Şti.; Sanayi İşletmeleri, KOBİ’ler, Okullar, Oteller gibi yaşam ve üretim alanlarının İş Sağlığı ve Güvenliği ile Çevre konularında yapacakları çalışmalarda destek olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

UZD işletmelere;
• Çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal mevzuata uygunluğun sağlanması ve sürdürülmesi,
• “Çevre Denetimi Yönetmeliği” kapsamına giren faaliyet ve tesislere çevre mevzuatı kapsamında Çevre Yönetimi,
• “Çevre Kanununca Alınması Gereken İzin ve Lisanslar Hakkında Yönetmelik” gereğince Çevre İzin ve Lisans Başvuru Hizmetleri,
• Atıklarının yasal mevzuata uygun şekilde yönetimi,
• Çevre, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili risklerinin tanımlanması, değerlendirilmesi ve yönetimi,
• OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ile ISO 14001 Çevre Yönetim Sisteminin kurulması, iyileştirilmesi ve sürdürülmesi,
• Çalışanlarının riskler hakkında bilinç düzeylerinin arttırılması,
konularında yardımcı olmaktadır.

#Çevre #İş Sağlığı #İş Güvenliği #Sürdürülebilirlik #Mevzuat


Benzer Firmalar