ARGEBİZ


bağlarbaşı cad. no:2

Telefon1: 5316320591

Telefon2:

Fax: 2126148158

Web: www.argebiz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
Argebiz Yazılım Danışmanlık, 1997 yılından beri bilgi teknolojileri ve hizmet sektörlerinde uzman ve yönetici olarak çalışmış profesyonel bir ekibin biraraya gelmesiyle oluşmuş, bilgi teknolojileri alanında hizmet veren çözüm odaklı bir ar-ge firmasıdır. Argebiz ekibi; Web Tasarım ve Uygulamaları, Mobil Uygulamalar, Portal Uygulamaları, Erp ve İş Zekası Çözümleri, Donanım ve Ağ Sistemleri, E-Ticaret Uygulamaları alanlarında birçok başarılı projeye imza atmıştır.

Misyonumuz
Deneyimli uzman kadromuzla; yazılım, donanım, danışmanlık, dış kaynak kullanımı, bakım destek hizmetleri, proje yönetimi vb. konularda tecrübe ve bilgi birikimizi müşterilerimizle paylaşarak güçlü bir iş ve çözüm ortağı olmanın yanında, gelişen teknolojiyi takip edip sürekli kendini geliştirmeye dayanan, araştırma ve geliştirme faaliyetlerine önem veren bir yazılım danışmanlık ve teknoloji firması olmak ana çıkış noktamızdır.

Vizyonumuz
Farklı sektörlere yönelik olarak sunduğumuz hizmet ve çözümler sayesinde gerek yurtiçi gerekse uluslararası piyasalarda rekabet gücünü arttırmak isteyen orta ve büyük ölçekli şirketlerin kendi faaliyetlerine odaklanmaları ve bu sayede de daha hızlı bir ilerleme sağlamaları ana hedeflerimizden birisidir.


Ürün ve Hizmetler


Argebiz Yazılım Danışmanlık | Web Tasarım Mobil Site Mobil Uygulamalar Özel Yazılım Çözümleri
Yazılım ve Danışmanlık Çözümleri Argebiz firmalara yönelik hazır paket yazılım çözümlerinin yanında, firmaların ihtiyacı olan özel yazılım ihtiyaçları için uzman bir ekibe sahiptir. Masaüstü / Sunucu yazılımlarından web tabanlı ve mobil uygulama yazılımlarına kadar geniş bir yelpazede deneyim, bilgi ve birikime sahiptir. Ürünler | Çözümler | Hizmetler Özel Yazılım Çözümleri İçerik Yönetim Sistemi - argebiz CMS B2B & B2C ve Portal Çözümleri - argebiz B2ALL İş Zekası Çözümleri - argebiz BI
argebiz, yazılım, danışmanlık, web tasarım, web design, web dizayn, web sitesi, mobil web sitesi, mobil uygulama, android, iphone, ipad, ipad 2, bada, palm, webos, apple ios, google android, blackberry, windows mobile, windows phone 7, nokia symbian, hp webos, hp palm, samsung bada, android market, apple store, html5, html 5, microsoft c#, asp.net, asp.net mvc 3, python, java, delphi, vb, visual basic, objective c, xcode, mssql, oracle, business intelligence, iş zekası, rapor çözümleri, erp destek danışmanlık, saha satış otomasyon, mobil saha otomasyon, özel yazılım çözümleri, dış kaynak kullanımı, outsource, fmcg, barkod, depo otomasyon, ambar yönetim, lojistik yönetimi, üretim otomasyon, telemetri, hosting, sunucu, server, donanım, network, ağ sistemleri, kurumsal kimlik, sosyal medya, dijital pazarlama, seo optimizasyon, google optimizasyon, arama motoru optimizasyon, e ticaret, e-ticaret, b2b, b2c, portal uygulamaları, cms, içerik yönetim sistemi

# # # # #


Benzer Firmalar