Anasayfa » İnşaat makinaları » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat makinaları » ALMAK MODERN İNŞAAT- BOSCH El aletleri, FISCHER bağlantı sistemleri

ALMAK MODERN İNŞAAT- BOSCH El aletleri, FISCHER bağlantı sistemleri


istanbul cad.istanbul çarşısı no:48/30 iskitler/ankara

Telefon1: 03123842197

Telefon2: 03123842198

Fax: 03123423842

Web: www.almakltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:3 | Memur:3 | İşçi:39
Dış Ülkelerle Bağlantıları:0

Almak Modern İnşaat Makineleri Ltd. Şti. ; BOSCH El aletleri ve FISCHER bağlantı sistemleri ( dübel ) satışı ve beton delme & kesme konularında hizmet vermektedir.Aynı zamanda depremde hasar görmüş binalarda güçlendirme işi de yapmaktayız.
Beton delme & kesme işi , karot ve hidrolik beton kesim makineleri ile yapılmakta olup karot makinesi ile istenilen çapta tesisat yeri açılımı ve geniş çaplı açılımlar ; Hidrolik kesim makinesi ile 70cm kalınlığa kadar düşeyde ve yatayda her türlü betonda kesim işleri yapılabilmektedir.
BOSCH A grubu satıcısı olan firmamız BOSCH inşaat makinelerinin demo ile satışını gerçekleştirmektedir.
Bayiliğini ve uygulamasını yaptığımız diğer ürünümüz olan Fıscher bağlantı sistemleri ( dübelleri ) , ağır yük dübelleri ve kimyasal dübeller olarak iki çeşittir.Bina güçlendirme sistemlerinin önemli bir bölümünü oluşturan FISCHER kimyasal dübelleri( harçları ) Türkiye deki üniversitelerden
güçlendirme projesinde yeterlilik almış bir üründür.
Endüstriyel zemin kaplama sistemleri , su yalıtım sistemleri , ve yapı kimyasalları konusunda faaliyet gösteren firmamız adı geçen konularda gerek malzeme satışı ve teknik danışmanlık gerekse uygulama ve taahhüt hizmeti vermektedir.


Ürün ve Hizmetler


#beton kesme #beton delme #karot #bina güçlendirme #inşaat makineleri


Benzer Firmalar