Anasayfa » Güvenlik Sistemleri » Elektrik elektronik » ADANA Güvenlik Sistemleri » Simetrik Otomasyon San Tic Ltd Şti

Simetrik Otomasyon San Tic Ltd Şti


Yeşiloba Mah 46003 Sk Arslandamı İş merkezi B/18 Seyhan/ADANA

Telefon1: 03223633385

Telefon2: 03223633385

Fax: 03223633385

Web: WWW.simetrikotomasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya,

dana Otomasyon, müşteri ihtiyaçlarını tespit edip, doğru ürünler ile kesin çözümler sunmayı ve müşteri-satıcı ilişkisini zaman içerisinde çözüm ortaklığına dönüştürüp her geçen gün müşterileri ile kol kola ilerlemeyi hedeflemiştir.

Geçen kısa süreç içerisinde ülkemizin önde gelen gerek kamu gerekse özel sektördeki kurum ve kuruluşlarının çözüm ortağı olmuş ve talep edilen bir marka haline gelmiştir.

Adana Otomasyon, Sosyal Güvenlik Kurumu (İzmir, Manisa, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kütahya), Hakkari Devlet Hastanesi, Antalya D.S.İ., Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi gibi birçok kamu kurumlarının yanında Mopak Kağıt A.Ş., Danone, Edak Ecza Kooperatifi, İzotaş (İzmir Otobüs Terminali), İnci Lojistik A.Ş., Ufuk Üniversitesi, Ve-Ge Kağıt, Turkcell gibi özel sektörün önde gelen kuruluşların tercih sebebi olmuştur.
Firmamızın faaliyet alanları içerisinde;

Bekçi Tur Kontrol Sistemleri

Parmak izi ve proximity kartlı Personel Devam Kontrol Sistemleri (pdks)

Geçiş Kontrol Sistemleri

Yemekhane Kontrol Sistemleri

Yana Kayar Bahçe Kapıları

Fotoselli Otomatik Kapılar

Ziyaretçi Kontrol Sistemleri

Otopark Kontrol Sistemleri

CCTV Sistemleri

Kapı Tipi Metal Algılama Dedektörleri

El Dedektörleri & Üst Arama Dedektörleri

Proximity Personel Kart & Kart Baskı Çözümleri

PDKS
Adana Otomasyon Bilişim, ihtiyaç duyulan tüm projelerde; güvenlik, kontrol sistemleri ve otomasyon gibi birbirini tamamlayan konularda hizmet vermekte ve çözüm üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Bft Bariyer
Bariyer sistemleri, yoğun ve hız gerektiren her türlü giriş çıkış mahalinde vazgeçilmez ürünlerdir. Kurulacağı yer ve pozisyona göre destek ayaklı veya detek ayaksız çalışmaya uygun bir dizayna sahiptir. Alçak tavanlı girişler için, kırma kollu modelleri mevcuttur. Emniyet fotoseli Araç geçişi sırasında aracın bariyer kolu altında durması halinde, herhangi bir kontrol ünitesi tarafından, kapanması için kolun aşağı hareketi emniyet fotoseli sayesinde engellenir. Akü bariyer sisteminde opsiyo

#bft ,bft adana,servis #remco adana,servis #bft bariyer kumandası,remco bariyer kumandası #kumandalı kapı adana,bft yanakayar kapı #remco yanakayar kapı


Benzer Firmalar