Evren Ticaret


Akın Caddesi 51/B

Telefon1: 0312-315 07 11

Telefon2:

Fax: 0312-315 07 11

Web: www.evrenticaret.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1967
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız yıllar önce Babamın tesisatçı , anahtarcı, tenekeci, şofbenci ustası olarak açtığı bir işyeridir .Bende ikinci kuşak olarak çıraklık,kalfalık ve ustalık dönemlerimi yaşadım ve halen devam etmekte olduğum bir meslek dalıdır.Bundan yaklaşık 25 - 30 yıl öncesi banyo kazanları plastik veya sacdan yapılmış su depoları ,Hava gazı ile çalışan junkers şofbenleri hatta her evde bulunan gaz ocakları vardı.Evlerde oluşabilecek arızaları gidermek için hevesle çalışıp bu mesleği öğrendim.
Artık günümüzde teknolojik gelişmelerden dolayı hiç bir şey eskisi gibi değil. Biz utaların bu değişimi yakından takip edip çağa ayak uydurmak zorunda olduğumuzu bilmemiz gerekmektedir. Alet ve edevatlarla desteklemek zorundayız. Yani aletin çalışıp , elimizin övünmesini bu şekilde de müşterinin memnun kalmasını sağlamak zorundayız.


Ürün ve Hizmetler


Yenimahalle Kombi Tamiri
Yenimahalle kombi Bakımı Yenimahalle Elektrik arızası Yenimahalle Sıhhi Tesisat Yenimahalle Kanalizasyon Tıkanmaları Yenimahalle Çilingir Hizmetleri Yenimahalle Su tesisatı tamiratı Yenimahalle su tesisat arızaları
Yenimahalle ve çevresinde uzun yıllardır hizmet vermekteyiz.Bu hizmetlerimiz evinizin elektrik tesisatındaki su tesisatındaki arızalardan tutunda lavabo ve kanalizasyonunuzun tıkanmasıda dahil olmak üzere , Kombinizin arızası yada bakımı gibi veya kilitli kalmış kapınızın açılması gibi bir çok konuda sizlerin yanında olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Evinizde olabilecek her türlü arızada bize ulaşarak size yardımcı olacağımızı unutmamanız dileğimizle.

#Kombi Bakımı #Kombi tamiri #Sıhhi tesisat #Elektrik arızası #Çilingir


Benzer Firmalar