Vtr Vision görüntü ses ışık sistemleri


halaskargazi cad no 153/35şişli/ist

Telefon1: 02122326256

Telefon2: 05356210607

Fax: 02122326256

Web: www.vtrvision.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Müşterilerimiz velinimetimizdir ilkesini benimseyerek;

Müşterilerimiz için yenilikçi fikirler geliştirmek, beklentilerine kaliteli hizmet ve istikrarla cevap vermek başlangıçtaki önceliğimizdir.
Hizmet sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak öncelikli görevlerimiz arasındadır. Daima \`\`en iyi olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
Kalitede, hizmette en iyi olmak ve kamuoyunda sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir.
Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.
Amacımız, sürekli gelişmek için kaynak oluşturmaktır.

Hizmetin sürekliliğini sağlamak üzere, gerekli yatırımları gerçekleştirebilmek;
Küçük ve büyük tasarrufların birleşmesini teşvik etmek üzere sermayenin hakkı olan kârı çalışanlarımızın ve toplumun ekonomik ve sosyal gelişmesine yardımcı olmak üzere, faaliyetlerden kaynak oluşturmak ve tüm kaynakların akılcı kullanımını sağlayarak savurganlığa ödün vermemek ana ilkemizdir.

Üstün iş ahlakı ve dürüst çalışma ilkelerine uymak düsturumuzdur.
Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir.

Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluğumuzu yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir.

‎\


Ürün ve Hizmetler

görüntü ses ışık sistemleri kiralama hizmetleri web tasarım seri ilan ajanslığı lcd kiralama plazma kiralama projeksiyon kiralama jimmy jib kiralama aktüel kamera kiralama led ekran kiralama ses sistemi kiralamagörüntü ses ışık sistemleri kiralama hizmetleri web tasarım seri ilan ajanslığı lcd kiralama plazma kiralama projeksiyon kiralama jimmy jib kiralama aktüel kamera kiralama led ekran kiralama ses sistemi kiralama görüntü ses ışık sistemleri kiralama hizmetleri web tasarım seri ilan ajanslığı lcd kiralama plazma kiralama projeksiyon kiralama jimmy jib kiralama aktüel kamera kiralama led ekran kiralama ses sistemi kiralama görüntü ses ışık sistemleri kiralama hizmetleri web tasarım seri ilan ajanslığı lcd kiralama plazma kiralama projeksiyon kiralama jimmy jib kiralama aktüel kamera kiralama led ekran kiralama ses sistemi kiralama barkovizyon kiralama

#lcd kiralama #plazma kiralama #ses sistemi kiralama #led ekran kiralama #projeksiyon cihazı kiralama


Benzer Firmalar