Sözlük Çeviri


902.S. 3/14 ÇANKAYA

Telefon1: +90541 8462917

Telefon2:

Fax:

Web: www.arapca.info

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sözlü Çeviri
Sözlü çeviri, iki taraf arasında anahtar bir öneme sahiptir. Tarafların uzlaştırılması da, uzaklaştırılması da tamamen aradaki çeviriyi bağlıdır. Özellikle iş görüşmeleri kritiktir. Görüşmeler sonunda yapılacak anlaşmalar ve bunların koşullarının belirlenmesi, son derece dakik ve titiz çeviriler yapmayı gerektirir. Aksi takdirde planlanan işi bozulması, anlaşma şartlarının değişmesi, hatta son derece riskli durumların ortaya çıkması an meselesidir.
Seyahat engeli olmayan deneyimli tercümanlarımız, iş görüşmelerinizi rahatlıkla katılabilir, beklentilerinizi, koşullarınızı, projelerinizin detaylarını ifade etmek istediğiniz şekilde aktarabilir, saygı, edep ve iş ahlakı çerçevesinde ziyaretlerinizde size eşlik edebilir, konferanslarda, seminerlerde, toplantılarda ve sesli görüşmelerinizde işiten kulaklarınız, konuşan dudaklarınız olabilir, öğrenmek veya anlatmak istediğiniz önemli noktaları yakalayıp size veya muhataplarınıza aktarabilir.

Lokalizasyon/yerelleştirme, bilgisayar, cep telefonu ve diğer akıllı cihazlar için tasarlanmış web sitesi, program ve benzeri ürünlerin yalnız metin veya yazılım kodlarıyla birlikte çevirisidir. Bu yönüyle herhangi bir ürün içeriğinin (hizmet ya da fiziksel ürün), lokal üretim noktasından farklı bir coğrafyada pazarlanması amacıyla, hedef kitlenin dil özelliklerine uygun olarak tercüme edilmesi ve adapte edilmesi olarak yorumlanmaktadır. Bugün kullandığımız pek çok ürünü birçok dilde kullanabilmemiz lokalizasyon sayesinde mümkündür.
Web sitelerinizin, yazılımlarınızın ve online ürünlerinizin Arap dünyasına hitap etmesi için Arapça lokalizasyonda uzman teknik tercümanlarımız, tecrübelerini en gelişmiş araçlarla entegre ederek mükemmel sonuçlara ulaşıyor. Gerek yazılım kodlarının son derece hassas olması, gerek teknik terimlerin kendine özgü bir zorluğa sahip olması, gerekse Arap dilinin, özellikle sağdan sola yazılmasından kaynaklanan problemler dolayısıyla, ülkemizde Arapça lokalizasyon çalışmalarının yok denecek kadar az olması üzüntü vericidir. Bu anlamda web sitesi, yazılım, teknik dokümantasyon, kullanım kılavuzları gibi lokalizasyon gerektiren ürünleriniz ve hizmetlerinize yönelik profesyonel Arapça lokalizasyon hizmeti sunuyoruz.
Mühendislik Hizmetleri:
Ön derleme ya da derleme yapıları oluşturma, gerekli uygulama ve programları kurma
Belirli bir proje için sunucu bilgisayarların kurulumu ve yerleştirilmesi
Yazılım araçları geliştirme
İşlevsel program/uygulama hatalarını düzeltme
Lokalizasyon ile alakalı olmayan sorunları çözme
Test Hizmetleri
Test planına göre ürünün işlevsel ve görsel testi
Hata raporu hazırlama
Bulunan hataların düzeltilmesi
Teknik kalite değerlendirmesi
DTP & MÜHENDISLIK
Metnin tercümesi bir yana, hedef kitleye ulaştırmak istediğimiz mesajın, potansiyelini artırmaya çalıştığımız şirketin veya tanıtmak istediğimiz ürünün doğru, isabetli ve görkemli bir sunumla arz edilmesi kaçınılmazdır. Bu maksatla çevirisi yapılan materyalin, web sitesi, reklam, afiş, br


Ürün ve Hizmetler

arapca, ingilizce, almanca, ibranice lokalizasyon, web sayfası, broşür, ilan, Lokalizasyon/yerelleştirme, bilgisayar, cep telefonu ve diğer akıllı cihazlar için tasarlanmış web sitesi, sözlü tercüme, ticari danışmanlık

#arapça ingilizce #almanca ibranice #lokalizasyon #sözlü tercüme #ticari danışmanlık


Benzer Firmalar