Anasayfa » Genel Gıda » Gıda Sanayii » İSTANBUL Genel Gıda » EGE MELBA GIDA ÜRÜNLERİ TOPTAN PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT

EGE MELBA GIDA ÜRÜNLERİ TOPTAN PAZARLAMA İTHALAT İHRACAT


Dumlupınar Cd. No:183/A

Telefon1: 0232 371 01 01

Telefon2:

Fax: 0232 371 99 00

Web: ege-melba-gida-topta.ticaretimiz.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EGE MELBA Market, Bakkal, Restorant ve otellerin gıda ürünlerini ve temizlik maddesi ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Toptan Satış Hizmetini İzmirin ve çevre illerin merkezlerinde dağıtım ağıyla gerçekleştirmektedir.


EGE MELBA kurumsal bir firma olmak için 2010 yılında önemli adımlar atmıştır. Dağıtım alanını İzmirle sınırlı kalmayarak Manisa ve Aydının tüm ilçelerini pazar ağının içine katmıştır.

EGE MELBA 2005 yılından itibaren izmir sınırları içinde satış ve dağıtım organizasyonunu üstlenen Toptan Gıdada öncü olmaya aday bir kuruluştur.Bakkal, Market, Otel, Restorantlardan oluşan yaklaşık 1500 satış noktasına gıda ihtiyaçlarını dağıtmaktadır.Belirli rut ve güzergahlar üzerinde bulunan satış noktaları satış temsilcilerimiz tarafından haftada en az 1 kez sıcak satış amacıyla ziyaret edilmektedir.

EGE MELBA 2005 yılından bu yana bünyesine YAKAMOZ – ÇİÇEK turşu – BAMU isot kreması -DOĞASAL baharat – GÜLCE ayçiçek yağı – YAKUP ÇİÇEK nar ekşisi gibi firmaların bayiliğini alarak İzmir ve çevre illerinde dağıtım ve organizasyonunu en iyi şekilde gerçekleştirmektedir


Ürün ve Hizmetler

BAHARAT - TURŞU -SİRKE - LİMON SOSU - ŞALGAM - AYÇİÇEK YAĞI

# # # # #


Benzer Firmalar