Anasayfa » Ahşap Kapı ve Pencere » Ağaç ve Orman Sanayi » İSTANBUL Ahşap Kapı ve Pencere » nekna kapı mutfak banyo yapı dekarasyon

nekna kapı mutfak banyo yapı dekarasyon


orhantepe mah, bankalar cadesi no.8 kartal no.8

Telefon1: 0216 306 26 02

Telefon2:

Fax: 216 459 00 24

Web: http:neknamobilya.com//

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NEKNA KAPI MUTFAK Müşteri odaklığı üzerine kurulmuş olup, bunu sağlamak için; müşteri şartlarının yerine getirilmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanmasını esas almıştır.
Amacımız müşterilerimizin beklentilerine tamamıyla cevap verebilmektir.
Firmamız, hedefleri tespit eder ve kalite politikalarının uygulanması ve geliştirilmesi için planlama yapar ve gerekli desteği sağlar. Takım ruhu içerisinde müşteri hedeflerine ulaşmak için çalışırız.
Hedefimiz; bilgimizi ve yaratıcılığımızı sürekli olarak geliştirerek, müşteri memnuniyeti ve rekabet için etkin ürünler tasarlamaktır.
İmalat prensibimiz İlk Seferde Doğru Yapmak ve “Sıfır Hata”dır. İmal etmekte olduğumuz ürünlerin zamanında, eksiksiz ve problemsiz olarak imalatı ve teslim edilmesi vazgeçilemez bir ilkedir.
OTİN Mobilya, hatalar oluştuktan sonra düzeltmek yerine, bu hatalar oluşmadan önleyici tedbirleri alır, müşterisine daha iyi hizmet verebilmek için işlerinde sürekli iyileştirmeler ve teknolojik yatırımlar yapar.


Ürün ve Hizmetler


iç kapı
AMERİKAN KAPI Amerikan Kapı ihtiyacınıza çözüm üretiyoruz.

AMERİKAN KAPI
Amerikan Kapı sayfamızdaki ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
A merikan Kapı ihtiyacınıza çözüm üretiyoruz. Mutfakdolabı imalat sattış ve montaj banyo dolabı satış ve montaj duşkabın satış ve montaj hızmetlerımız.

#kapı #mutfak #tamırat #imalat #montaj


Benzer Firmalar