İzmir Fotograf Ajansı


Konak7 İzmir

Telefon1: 0507 943 56 36

Telefon2: 0544 508 82 28

Fax:

Web: www.izmirfotografajansi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HİZMETLERİMİZ Fotoğraf Amacınıza uygun, profesyonel olarak çektiğimiz fotoğraflarınızı en uygun fiyat ve maksimum kaliteyle sizlere sunuyoruz. Çekilen fotoğraflarınızı gazete ve dergi ilanlarında, katalog, broşür gibi tüm matbuu ihtiyaçlarınızda kullanabilirsiniz. Fotoğraflarınızı bizden ham olarak (çekildiği gibi) temin edebileceğiniz gibi ayrıca photoshoplu (dekupe, renk ayarları ve genel fotoğraf temizliği yapılmış) olarak da talep edebilirsiniz. Grafik Tasarım Bizden ayrıca, çekilen fotoğraflarınızı kurumsal yapınıza uygun tasarımlar halinde talep edebilirsiniz. Firmamız dergi ve gazete ilanı, broşür, katalog vs. tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla daima yanınızda olacaktır. Profesyonel ortamda maksimum kalitede çekilen fotoğraflarınızı yaratıcı grafik tasarım kadromuzla işleyerek sektörünüzde sizi ayırt edilebilir kılmak istiyoruz. Web Tasarım Özenle çekilmiş fotoğraflarınızı maksimum kalitede ve size özel bir tasarımla web sayfanıza taşıyoruz. İsteğinize göre size ve firmanıza en uygun tasarımı müşterilerinize en hızlı şekilde ulaşabilecek şekilde internet ortamına taşıyoruz.


Ürün ve Hizmetler


İzmir Kiralık Fotograf Studyosu
Kiralık Fotograf Studyosu İzmir 2 adet 1000watt Electra premium plus paraflash 1 adet 800watt Electra premium plus paraflash 4 adet tekerlekli ayak sistemi 1500watt sabit ışık kaynağı 1 adat 80cm octabox 1 adat 110cm şemsiye octabox 1 adat 70-100cm softbox 1 adet 80*80cm softbox 1 adat 110cm soft şemsiye 1 adet trigger tetikleyici 1 adat cultman profesyonal tripot 3mt-2.80cm beyaz zincir fon sistemi 2 kişilik ışıklandırmalı makyaj masası 1 adat son sistem i7 8 çekirdek pc 1 100*150cm Reflektör 1
Logo tasarım, Kurumsal kimlik tasarımı, Ambalaj ve Genel logo tasarım, Basın ilanları, Out-Door ilanları, Katalog, Broşür, İnsert, Afiş Profesyonel Fotoğraf Çekimi, Moda, Endüstri, Stillife, Mimari, Yemek, Gelin Damat, Doğum ve Özel gün çekimleri(Açılış Kokteyl)

# # # # #


Benzer Firmalar