MERPAK TEMİZLİK


gazi mah 1305 sok 6\\d

Telefon1: 0324 226 10 54

Telefon2: 0536 429 11 44

Fax: 0324 226 10 54

Web: www.temizliksirketlerimersin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EVINIZDE, ÇEVRENIZDE, IŞ YERINIZDE SIZIN SAĞLIĞINIZ IÇIN TEMIZ BIR HAYAT SUNARIZ…. MERPAK TEMIZLIK SIZIN IÇIN HIJYEN VE TEMIZ BIR YAŞAM SUNAR.
MERPAK Temizlik kalitesini teknoloji ve uzman ekibiyle sürekli geliştirmekte sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sürekli yenilikleri takip etmekteyiz… Önceliğimizi müşteri odaklı belirleyip sürekli daha iyiye ulaşmak için tam zamanında hizmet verebilmek için sürekli çalışmaktayız… Siz müşterilerimizin talaplerini ve beklentilerini tam zamanında karşılamak için denetimlerimiz devam etmektedir. Mersin ve tüm çevre illlerinde hizmet vermekte olan firmamız siz müşterilerimizinde desteğiyle Mersin Temizlik Firmaları (Şirketleri ) içerisinde yükselişini ve farkını göstermektedir. TEŞEKÜRLER…


Ürün ve Hizmetler


MERPAKTEMİZLİK
VERDİĞİMİZ HİZMETLER Genel Temizlik, Endüstriyel Temizlik, Ofis Temizliği, Büro Temizliği, Dış Cephe Temizliği, Cam Temizliği, Sert Zemin Cila, İnşaat Sonrası Temizlik, Okul Temizliği, Kreş Temizliği, Fuar & Stand temizliği, AVM Temilziği, Haşare İlaçlama, Danışmanlık, Eğitim, Halı & koltuk Yıkama..
VERDİĞİMİZ HİZMETLER

Genel Temizlik, Endüstriyel Temizlik, Ofis Temizliği, Büro Temizliği, Dış Cephe Temizliği, Cam Temizliği, Sert Zemin Cila, İnşaat Sonrası Temizlik, Okul Temizliği, Kreş Temizliği, Fuar & Stand temizliği, AVM Temilziği, Haşare İlaçlama, Danışmanlık, Eğitim, Halı & koltuk Yıkama..

#mersin temizlik şirketleri mersin temizlik temizli # # # #


Benzer Firmalar