Cin Danisma ve Satin Alma Ofisi


Fisekhane cad.

Telefon1: 0212-5715267

Telefon2: 0533-6212621

Fax: 0212-5420100

Web: www.cindanisma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Kazakistan , Rusya, Dubai, Sudi Arabistan, Cezayir,Turkiye,Avrupa,Amerika

Cin Danisma Limited Co. Cin`de 1990 yilindan beri hizmet veren Shanghai Alfa Insaat ve Ticaret Sirketler grubu`na bagli ticari danismanlik ve satin alma konularinda hizmet veren koklu bir Turk firmasidir.

Cin icinde Shanghai Guangzhou ve Hongkong sehirlerinde ofislerimiz, Cinli ve Turk calisanlarimizla her turlu mal alimi , Cin ile ticaretini yapmak istediginiz urun yatirim veya hizmetler icin basvurabileceginiz guvenilir , koklu bir tedarik firmasidir.


Ürün ve Hizmetler


Cin Danismanlik Tedarik ve Satin Alma Ofisi
Cin Danismanlik Tedarik ve Satin Alma Ofisi
HİZMETLERIMIZ; Cin\`den İthal etmek istediginiz ürünlerle ilgili dogru kalite fiyat ve icerikli urunun bulunmasi asagidaki sekilde gerceklesmektedir . *Fabrikalardan fiyat tekliflerinin alınip guvenilirlik degerlendirmelerinin yapılması. *Istenirse Numunelerin temin edilmesi ve aliciya ulastirilmasi. *Ürünün siparisinin gecilmesinin oncesinde istenirse sadece bizim, istenirse de musterimizle birlikte fabrikanin ziyaret edilerek uretim baslamadan once olasi olumsuzluklarin onlenmesi icin fabrikayla on gorusmelerin yapilmasi. *Ürün siparişi gecildiginde verilen hizmetler ; Urun siparisinden yukleme anina kadar verilen urun siparisi A \` dan Z ye kontrol edilir ve mallarin uygun sekilde uretilip konteynere yuklenip gerekli raporlamalar musteriye iletilip musteri tarafindan konfirmasyon alindiktan sonra mallar yola cikarilir. Gerekli evraklar duzenlenir ve musteriye eksiksiz olarak gonderilir.

#çin danışmanlık firmaları,çin mali, , #çin mali,çin ithalat,çin tedarik #çin satin alma ofisi,çin\`den alim, #çin vizesi,çin fuarlari,çin yemekleri #çin kulturu,çince tercume,çince tercuman


Benzer Firmalar