Anasayfa » Prefabrik Yapı Elemanları » İnşaat sanayi » İSTANBUL Prefabrik Yapı Elemanları » VOLF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAŞIMACILIK SAN. ve DIŞ.TİC. LTD. ŞTİ.

VOLF ÇELİK YAPI SİSTEMLERİ İNŞAAT TAŞIMACILIK SAN. ve DIŞ.TİC. LTD. ŞTİ.


Çamlık Mah.Şahinbey Cad.Esinti Sk.No:2 K:4

Telefon1: 0216 642 57 15

Telefon2: 05436783214

Fax: 0216 642 57 16

Web: www.celikvilla.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

WOLF GRUP, yılların deneyimi ile yetişmiş şirket kültürü, sağlam temeller üzerine kurulmuş mali yapısı ve saygın kurumsal kimliği ile Türkiye’de yapı sektöründe yenilikçi ve gelişime odaklı kuruluşlarından olmayı hedef edinmiştir. Modern ve eğitimli insanların özveriyle çalıştıkları, kalitenin sürekli olduğu, üretimdeki çeşitliliğini her gün arttırarak inşaat sektöründe marka olma yolundadır. Aynı zamanda yaptığımız çalışmalara paralel olarak çevreye karşı olumsuz etkilerin en aza indirilmesi için çaba gösterir ve çalışmalarımızda doğal kaynakların korunmasıyla beraber geri dönüşümün de sağlanmasını ilke edinir. Buradan yola çıkarak; sizleri de bu yapıdan yararlanmaya davet ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Metal kiremit
Avrupa, Amerika ve İskandinav ülkelerinde yaygın olarak kullanılmakta olan metal kiremit, çelik üstü galvaniz, astar, polyester ve boya kaplı olup 8 kattan oluşur. Tüm iklim koşullarına dayanıklı olan metal kiremit, 30 yıl garanti verilmekle birlikte uygun şartlarda 100 yıl ömrü vardır.
çelik, Wolf İnşaat, çelik villa, alüminyum cephe, mantolama, konteyner, çelik çatı, metal kiremit, yazlık villa, yazlık ev

#çelik,prefabrik #villa,metal kiremit #mantolama,iklimlendirme #çatı uygulamaları,konteyner #tesisat


Benzer Firmalar