Anasayfa » Tohum ve Fidan » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » AYDIN Tohum ve Fidan » Öntuğ Fidancılık Tar. Ürün. San. Tic. Ltd. Şti.

Öntuğ Fidancılık Tar. Ürün. San. Tic. Ltd. Şti.


Horsunlu/Kuyucak/AYDIN

Telefon1: 5427498887

Telefon2:

Fax: 5427498887

Web: ontugfidancilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1990 yılından bu yana Aydın İli Kuyucak İlçesi Horsunlu Beldesinde “delice anaç üzerine aşılı zeytin fidanı” (Çekirdekten elde edilen anaç çöğürlerinden aşılanan) türleri üretimine başlanmıştır. Fidan üretimimiz yıllarca Tarım Müdürlüğü gözetimi altında kontrollü üretim olarak faaliyet göstermiştir. Zaman içerisinde delice anacı üzerine aşılı zeytin fidanı yetiştiriciliği konusunda ürün kalitemiz ve güvenilir fidanımız sayesinde bölgemiz ve çevresinde en büyük delice anacı üzerine aşılı zeytin fidanı üretici konumuna ulaştık.

Misyonumuz

Çiftçilerimize dikmek istediği fidanların tür konusunda karışıklığa mahal vermeden istediği cinste fidanını temin etmek, delice anaç üzerine aşılanarak elde edilen delice zeytin fidanlarıyla kaliteli ve uzun ömürli fidanları çiftçimizle buluşturmak olup bu sayede hem çiftçilerimizin hem de ülkemizin tarımsal üretimindeki menfaatini korumaktır. Ayrıca diğer ürünlerimiz olan narenciye, incir ve nar fidanı türlerinde de aynı misyonu uygulamaktır.
devamı wep sayfamızda


Ürün ve Hizmetler


Her türlü süs ve meyve fidanları
Her türlü süs ve meyve fidanları
Her türlü meyve fidanı

#zeytin fidanı #nar fidanı #incir fidanı #narenciye fdanı #sertifikalı fidan


Benzer Firmalar

  • Fideland
    Yeşil promosyon, nikah fidanı, Fidan, Ağaç fidanla..

  • Emir Fidancilik
    her cins ceviz ve badem fidanı bulunur...