Anasayfa » Klima » Isıtma soğutma » ANTALYA Klima » ÇAĞLAYAN KLİMA

ÇAĞLAYAN KLİMA


YEŞİLTEPE MH. TEVFİK FİKRET CAD. 49/2

Telefon1: 0242 344 11 51

Telefon2:

Fax: 0242 344 11 51

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÇAĞLAYAN KLİMA olarak müşterilerimize bünyemizde oluşturduğumuz Klima servisi, Klima bakımı, Klima montajı ihtiyacınıza anında cevap veren 7-24 saat hizmetinizde gezici Klima servisimiz size en kısa zamanda ulaşmak için Klimanızla ilgili tüm sorunlarınızı yerinde anında en hızlı şekilde müdahale etmek için bir telefon kadar yakınınızda...

ÇAĞLAYAN KLİMA hizmetinde öncelikli ilkemiz klima montaj işlemlerinde en doğru yer teşhisi ve estetik ön plandadır. de montaj ( söküm ) işlemlerinde mümkün olduğu kadar sisteme gaz toplaması tarafımızca gerekli aparatlar kullanılarak yapılmaktadır, aynı zaman\`da mevcut bakır tesisatınız geri dönüşümü olacak şekilde muhafaza edilerek sökülmektedir.

Klima Montaj işlemi yaptığımız bütün klimalarda bakım işlemi ücretsiz olarak firmamız tarafından karşılanmaktadır. Bakım işlemi bir klimada çok önemlidir itinalı bir şekilde klimalarınızın altı ayda bir periyodik bakımlarını yaptırmalısınız. Çünkü klimaların sisteminde taze hava üretme özelliği yoktur ortamda bulunan havayı ısıtmak veya soğutmak amaçlıdır, durum böyle olunca otomatik olarak ortamdaki bulunan bakteri ve mikroplar havaya karışan toz klimanızın evaporatör diğe adlandırdığımız ısı transferinde kullanılan parçada kalır ve zamanla bu evaporatör kısmi olarak çalışmaya başlar ve üzerinde bulunan bakteri ve tozları havaya karıştırmaya başlar otomatik olarak sebebsiz hastalıklara yakalanma riskiniz yükselir . Kısaca özetlemek gerekirse kurumsal bir firma olarak şunu diye biliriz CİHAZLARINIZ BİZİM CİHAZLARIMIZ SİZ TÜKETİCİLERİMİZ KULLANICILARSINIZ.


Ürün ve Hizmetler

KLİMA
UYDU SİSTEMLERİ
SOFBEN SATIŞI
OTO SES SİSTEMLERİ
ELEKTRONİK TAMİRAT

#KLİMA #UYDU #SOFBEN #ELEKTRONİK #TAMİR


Benzer Firmalar