Avrupa Endüstri


Marmara San.Sit.N / Blok No:334 İkitelli / İstanbul

Telefon1: +90 212 494 40 90

Telefon2:

Fax: +90 212 494 40 90

Web: www.avrupaendustri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:3
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Avupa Endüstri müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini en yüksek seviyede kullanan uzman kadrosuyla ,yağlar , gresler ,Tarım makinaları ve Tohum parkurunda yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerilerimize en hızlı ve en doğru çözümleri sunmaktadır.
Köklü Firmamızın sadece bir kolu olan Avrupa Endüstri ,Yağ ve Gres Parkurunda Omega,Chesterton,Klüber,Rocol,Castrol optimol,Anderol,Texaco, Molyduval,Molykote,Bp,Shell,Petrol Ofisi ,Mobil,Klora markalarını siz değerli müşterilerine sunmaktadır.
Tarım makinaları alanında Taşlı tip yem kırma makinası ,Valsli yem ezme makinası,Bıçaklı yem kırma makinası,220 V 4 HP Yem Ezme makinası,Otomatik Sap Toplamalı Saman makinası,Pnömatik Saman Elavatörü,Çizer Pulluk,Dişli Tırmık,Dip kazan,Kuru Soğan Hasat makinası ‘nı satmaktayız. Makinalarımız T.C. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım makinaları bölümün ve T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım Alet ve makinaları Test Merkezi Müdürlüğü tarafından denenmiş uygunluğu onaylanmıştır. Üretim Safhalarında gösterilen bütün itinaya rağmen imalattan kaynaklanabilecek her türlü arızaya karşı 1 yıl süre ile garanti vermektedir.
Tohum sektörünün değişmezleri arasında yer alan Avrupa Endüstri başta soğan tohumu olmak üzere Kısa gün soğan tohumu ,Orta uzun gün soğan tohumu ,Uzun gün soğan tohumu Sebze tohumları, tarla ve yem bitkileri tohumları alanında en kaliteli tohumu siz müşterilerine sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Avupa Endüstri müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, sahip olduğu tecrübe ve bilgi birikimini en yüksek seviyede kullanan uzman kadrosuyla , yağlar , gresler , Tarım makinaları ve Tohum parkurunda yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerilerimize en hızlı ve en doğru çözümleri sunmaktadır. Köklü Firmamızın sadece bir kolu olan Avrupa Endüstri , Yağ ve Gres Parkurunda Omega, Chesterton, Klüber, Rocol, Castrol optimol, Anderol, Texaco, Zeller Gmelin , Molyduval, Molykote, Bp, Shell, Petrol Ofisi , Mobil, Klora markalarını siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Tarım makinaları alanında Taşlı tip yem kırma makinası , Valsli yem ezme makinası, Bıçaklı yem kırma makinası, 220 V 4 HP Yem Ezme makinası, Otomatik Sap Toplamalı Saman makinası, Pnömatik Saman Elavatörü, Çizer Pulluk, Dişli Tırmık, Dip kazan, Kuru Soğan Hasat makinası ‘nı satmaktayız. Makinalarımız T.C. Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım makinaları bölümün ve T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarım Alet ve makinaları Test Merkezi Müdürlüğü tarafından denenmiş uygunluğu onaylanmıştır. Üretim Safhalarında gösterilen bütün itinaya rağmen imalattan kaynaklanabilecek her türlü arızaya karşı 1 yıl süre ile garanti vermektedir. Tohum sektörünün değişmezleri arasında yer alan Avrupa Endüstri başta soğan tohumu olmak üzere Kısa gün soğan tohumu , Orta uzun gün soğan tohumu , Uzun gün soğan tohumu Sebze tohumları, tarla ve yem bitkileri tohumları alanında en kaliteli tohumu siz müşterilerine sunmaktadır.

#gres,yağ,avrupa yağ,avrupa gres, #soğan makinası ,soğan tohumu #chesterton,klüber #zincir yağı,yükseksıcaklık gresi #klora,Shell,petrolofisi,mobil


Benzer Firmalar