MULTİDOOR YAPI OTOMASYON


Beşevler Mah. Yıldırım Cad. Okul Sk. /1 Nilüfer

Telefon1: 0 224 453 52 60

Telefon2:

Fax: 0 224 453 52 61

Web: www.multidooryapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Multidoor Yapı Otomasyon; kaliteli ürün , kaliteli hizmet ve satış sonrası servis anlayışı ile müşterilerin memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlamıştır. Bunun için portföy ağımıza her geçen gün yeni firmalar eklemeye başladık. Bursa , çevre iller ve ilçeler olmak üzere Güney Marmara\`da geniş bir alana yayıldık. Kazandığımız müşteri potansiyelimiz bize daha sistemli çalışma konusunda ışık tuttu. Biz de bunu kendimize ilke edinip daha profesyonel çalışmalara imza attık..


ithalat ve ihracat alanında da dünya pazarında adımızdan söz ettirecek bir konumda hizmet vermek için prensipli adımlarla yol almaya başladık.


Bunların en başında özen göstermemiz gereken konu ürünlerimizin en iyi şekilde müşteri taleplerine cevap vermesidir. Biz de bununla ilgili gerekli hassasiyeti gösteriyoruz..


Ürün ve Hizmetler


PANJUR SİSTEMLERİ
Neden alüminyum panjur? Her ürünün kendi avantajları vardır ve güzeldir. Alüminyum panjurlar; ses yalıtımı ve hırsızlığa karşı koruma için olduğu kadar, hava koşullarından koruması, ısısal izolasyon sağlaması yönünden de gerçek bir yapısal çözümdür. Şöyle ki; o Alüminyum panjurlar ile ısısal izolasyon kış mevsiminde %25`e kadar arttırılabilir. o Solar radyasyon alüminyum panjurlar sayesinde tamamen ortadan kaldırılır. o

# # # # #


Benzer Firmalar