HAİR FASHİOIN TURKEY


Kızıltoprak Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:113/A

Telefon1: 0242 313 10 51

Telefon2: 0242 313 10 61

Fax:

Web: www.hairfashionturkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Türkiye\`nin en güncel protez saç merkezine hoşgeldiniz!...


2007 yılında kurulan Hair Fashion Turkey kurumsal oluşumunu kısa sürede tamamlayarak Türkiye\`de protez saç sektörüne farklı bir boyut kazandırmıştır. Kuruluşundan bu yana geçen süreçte Hair Fashion Turkey, her geçen gün genişleyen hizmet yelpazesi ile, saç dökülmesi, protez saç, evde kişisel kullanım cihazları ile kendi pazarında hiç durmadan yol alarak, hızla yükselmeye devam eden ve Türkie\`nin dört bir yanında bayilik faaliyetleri gerçekleştirerek aktif iş gücünün korumaya devam etmektedir.

Hair Fashion Turkey\`nin 5.000 USD\`lik bir yatrımı ile başlayan oluşumu, günümüzde yüzbinlerce dolar ciro yapar hale gelmesi ile bir başarı hikayesine dönüşmüştür.



Hair Fashion Turkey;


Güvenilir Hizmet
Yüksek Müşteri Memnuniyeti
Memnun Müşteri Portföyü ve
Hizmet Sonrası Hizmet Anlayışı ile;

Siz değerli kullanıcılarımıza ve saç sorunu yaşayan her birey için yardımcı olmaya hazırız.

Protez Saç Antalya Hair Fashion Turkey\`i tercih eden herkeze teşekkür ederiz.


Ürün ve Hizmetler


HAİR FASHİON
Son 20 yıllık süreçte gelişen teknolojiyle birlikte Protez Saç uygulamasında önemli değişiklikler olmuştur. Saç protezini daha kolay anlayabilmek için onu diş protezine benzetebilirsiniz. Diyelim ki dişiniz kırıldı ve kırılan bölüme diş protezi yaptırmaya karar verdiniz. Bu durumda ne yaparsınız? Acilen gerekli tedavi için diş hekiminize başvurursunuz. Dişçi kırılan bölgeyi inceler, birebir kalıp alır ve renk skalasından rengi belirler. Sonrasında diş laboratuvarına protez dişinizin sipariş
Protez saç, saç ekimi, saç dökülmesi problemleri, saç sorunları, protez saç antalya, antalya protez saç, antalya bayilik bayilik antalya, saç ekimi antalya, antalya saç ekimi.

#protez saç #saç ekimi #kellik #saç dökülmesi #saç ekimi antalya


Benzer Firmalar