Hediye Sepetlerim


İstoç 3. Ada No:120 Bağcılar İstanbul

Telefon1: 2125589695

Telefon2: 5323929583

Fax: 2125589695

Web: www.hediyesepetlerim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz,yıllarca çeşitli şirketlerde görev aldıktan sonra 2003 yılında kurumlar için broşür,dergi,katalog,ambalaj,promosyon malzemeleri hazırlamaya başladık.Şimdi de farklı hediye seçenekleri ile sizinle birlikteyiz.
Hediye seçmek zevkli ama bir o kadar da vakit alan bir iş… Bu vakti en aza indirgemek için www.hediyesepetlerim.com internet sitemizi hizmetinize sunuyoruz.Sizler için hediyeler seçerek ve size özel hediyeler hazırlayarak,hediye seçimlerinizi mümkün olduğu kadar kolaylaştırmayı ve zevkli hale getirmeyi amaçladık. Klasik hediyelerden sıkılanlar, gündelik yorgunluklarımızın ardından her anınızı özel kılacak özel hediyelerle her zaman yanınızda yanı başınızdayız…
www.hediyesepetlerim.com da sergilemiş olduğumuz ürünlerimizin yanı sıra özel sipariş üzerine de hediyeler hazırlıyoruz. Kurumsal olarak şirketlere özel hediye projeleri, müşteriler için hazırlanan hediyeler, yılbaşı sepetleri,açılış hediyeleri, ürün promosyonu gibi çalışmalar yaparak şirketlerin işini kolaylaştırmayı amaçlıyoruz.
Tüm yaşamınızın hediye tadında yaşanması dilekleri ile… Her zaman bizimle olun çünkü biz sizin için hep burada olacağız.


Ürün ve Hizmetler

hediye, hediyelik eşya, hediyelik

#hediye #hediyelik eşya #hediyelik # #


Benzer Firmalar