PASTALOJİ


sahrayıcedid mah. inönü cad. İntaş Çamlık sitesi B blok No:8 Sahrayıcedid/kadıköy İstanbul

Telefon1: 0216 574 7183

Telefon2: 0554 5172869

Fax:

Web: www.pastaloji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Caner Sağdıç , Yıldız Teknik Üniversitesi Harita Mühendisliği bölümünden 2001 yılında mezun olduktan sonra bu alanda çeşitli özel kurumlarda mühendis olarak çalıştı.8 yıllık mühendislik kariyerinin ardından bundan sonraki yaşamını hayattan daha çok zevk alacağı bir işle devam ettirmeye karar verdi.Böylece pastacılıkla ilgili kariyerine ilk adımı atmış oldu.

Bu amaçla,bu işin eğitimini profesyonel anlamda veren Mutfak Sanatları Akademisi (MSA) Uluslararası Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik programına katıldı.Yoğun bir teorik ve pratik eğitimin ardından okulunu en iyi derece ile tamamlayıp, uluslararası geçerliliği olan Londra merkezli City&Guilds diploması alarak pasta şefi oldu.

Pastacılık alanındaki tecrübesini arttırmak amacıyla stajer olarak başladığı Aslı Börek Pasta imalat kısmında usta yardımcısı olarak çalıştı.Burada edindiği deneyimleri bilgisine ekledikçe yavaş yavaş internet üzerinden herkese ulaşma fikri oluşmaya başladı.Böylece Pastaloji\`nin ilk tohumları atıldı.

Pastaloji yayın hayatına 2010 yılının ilk aylarında başladı.Kişiye özel butik pasta tasarımları,kutlama organizasyonları alanında hizmet vermeye başlayan sitemiz ürün yelpazesini gün geçtikçe büyütmeye devam ediyor.En kaliteli malzeme ve en iyi işçilik kurallarını kendisine prensip edinen Pastaloji alanında en iyisi olmayı amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


kara Orman
Almanların Dünyaca ünlü Kara Orman Pastası (Black Forest Cake) ekşi tatları sevenler için ideal bir seçim. Vişne şurubuyla ıslatılmış çikolatalı kekin arasında vişne dolgusu,çikolatalı ganaj, süt kreması ve çikolata parçaları bulunuyor.Krema ile kaplandıktan sonra vişne ve çikolata rendesi ile süslenmiştir. Bu pastamızda ve ürünlerimizin hiçbirinde hazır krem şanti ve konserve meyve kullanılmamaktadır. Not:(Pastanızda ornijal tarifinde olduğu gibi vişne likörü kullanılmasını arzu ede
pastaloji, yaş pasta, tatlı kurabiye, tuzlu kurabiye, kek, butik pasta, tasarım pasta, düğün pastası, nişan pastası, söz pastası, bebek pastası, baby shower, diş buğdayı, çocuk pastası, cheesecake, tiramisu, macaron... yapmaktadır. Katkı maddesiz, ev usulu doğal ve kaliteli ürünler kullanmayı prensip edinen ve her ürününü hem görsel açıdan hemde lezzet açısından kişiye özel yapmaktadır.

#butikpasta tasarımpasta #kek kurabiye #düğün nişan #bebek çocuk #doğumgünü hediye


Benzer Firmalar