Kaplan Paslanmaz


Mahmut Şevket Paşa Mah. Çukur Sok.No 4 Okmeydanı Şişli / İSTANBUL

Telefon1: 02122380629

Telefon2: 5436727779

Fax: 02122380629

Web: kaplanpaslanmaz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yirmi yıla yakın bir süreden beri paslanmaz metalden yapılan ürünlere dair ne varsa projelendirme, imalat ve montajını gerçekleştiren Firmamız, özellikle paslanmaz korkuluk, paslanmaz küpeşte, bayrak direği ve mağaza stantları uygulamalarında getirdiği modern ve yenilikçi çizgisi ile her müşterisine özel çözümler üretmektedir.

Bina görünümüne geçmiş yıllara oranla daha fazla ihtimam gösteren firmalar ve şahıslar, fonksiyonel olduğu kadar, estetik ve şık bir görünüme sahip olan detaylara ayrıca dikkat etmeye başladılar. Merdiven, teras, kapı girişi, balkon ve pencerelere, doğabilecek zararlara karşı önlem almak ve güvenliği sağlamak amacı ile yapılan korkuluk ve küpeşteler, aynı zamanda uygulandığı alanlara prestijli ve dekoratif bir görünüm kazandırıyor. Sektörümüzde yaşanan gelişmeleri ve son trandleri günü gününe takip ederek hızlı bir entegrasyon sağlayan firmamız, yeni nesil uygulamalara en kısa sürede hayat vermeye başlamaktadır. Klasikleşmiş model ve kalıpların yanı sıra müşterilere ve firmalara özel imalatlar gerçekleştiren firmamız, bayrak direği uygulamalarında da en iyi performansları sergilemektedir.

Paslanmaz korkuluk inşaat sektöründe yeni bir tasarım ortaya koymaktadır. Binaların dış görünümünde oldukça modern bir çizgiyi ortaya koymaktadır. Paslanmaz korkuluk bu gün bina üzerinde bir çok bölümde kullanılırken paslanmaz merdiven korkulukları da bir çok modeliyle inşaat sektörüne sunulmaktadır. Paslanmaz merdiven korkulukları düz merdiven, dönen merdiven veya teras merdivenlerinde çok çeşitli tasarımlarla kullanılabilmektedir. Paslanmaz bayrak direği artan firma ve fabrika sayısına oranla son yıllarda oldukça tercih edilen bir paslanmaz çeşididir. Okullarda, büyük fabrika binalarında ve fabrikalarda kullanılması zorunlu olan bayrak için paslanmaz bayrak direği çeşitlerini her boy ve ebata göre uygulamaktayız.


Ürün ve Hizmetler


Karyola
Ürünün Fiyat Değerlendirmesini Sitemizde Mevcut Olan Telefon Numarasından bize ulaşarak yapabilirsiniz.
Korkuluk, Paslanmaz, Aplik, Küpeşte, Avize, Pleksi, Ferforje, Cam Balkon, Pirinç, Karyola.

#Paslanmaz #Korkuluk #Karyola #Pirinç #Pleksi


Benzer Firmalar