Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » NEVŞEHİR İzolasyon » İzocephe Yalıtım İnş.Taah.Ltd.Şti

İzocephe Yalıtım İnş.Taah.Ltd.Şti


ATATÜRK BULVARI NO:75

Telefon1: 03842136150

Telefon2:

Fax:

Web: www.izocepheyalitim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Merkezi Nevşehir’de olan ve yalıtımda öncü olan İzocephe yalıtımın temelleri 2011 yılında atılmıştır. Faaliyetlerini yeni ve teknolojik ürünlerle devam ettirmektedir. İnşaat taahhüt, su yalıtımı, ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve diğer inşaat malzemeleri satışını ve uygulamasını yapmaktadır.

Nevşehir de ilklere imza atan İzocephe yalıtım yeni iskele sistemleriyle kendi personeline verdiği değeri göstermiştir.

Türkiye’de değişen pazar ve rekabet koşullarını göz önüne alarak kendi, AR-GE sine bağlı olarak yarattığı ilklerle yalıtım sektörünü yeni teknolojilerle bir adım daha ileri taşımıştır.

Kuruluşundan bugüne, hızla ürün yelpazesini genişleten İzocephe yalıtım çatıdan temele tüketicinin ihtiyacına cevap verebilen, zengin bir yelpaze sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

İnşaat sektöründeki konumumuzu eğitilmiş müşteri odaklı çalışan ve ekip çalışması, konusunda başarılı ve uzman uygulamaları olan personelimiz ile sürdürüp geliştirmektedir.
Müşteri memnuniyetini artırmak kaliteden ödün vermeden fiyat politikasını dengede tutmak, sürekli bir gelişim, yenilikçilik, verimlilik anlayışı ile müşteri beklentilerini, teknolojik, ekonomik ve çevreye duyarlı mevcut ve yeni ürünlerle karşılamak.

izolasyon
boya
yalıtım
mantolama

#mantolama #izolasyon #boya #söve #kartonpiyer


Benzer Firmalar