SİVAS TEL ÇİT SİSTEMLERİ


FATİH MAH. CUMHURİYED CAD. NO:303

Telefon1: 02164797133

Telefon2: 05373005665

Fax: 02164797133

Web: www.sivastelcit.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SİVAS TEL VE ÇİT SİSTEMLERİ Kurulduğu ilk günden beri kalite, kontrol ve sağlamlığı ilke edinen firmamız; 1995 yılından bu yana Çevre Güvenlik Tel Çit sistemleri üzerine üretim yapmaktadır. Dünyadaki ve ülkemizdeki sektörde gelişmeleri ve değişimleri yakından takip edip, sizlerin verdiği destekle yurdun her bir köşesine hizmet vermektedir.

İşimize duyduğumuz saygı, çalışmalarımızdaki titizlik, müşterilerimize en iyi hizmet verebilmek, yüksek malzeme kalitesiyle sağlam ve düşük maliyetli iş çıkarmak temel prensiplerimizdendir. Üretmekte olduğumuz ürünler yüksek malzeme kalitesiyleuzun yıllar deforme olmadan kullanım sağlar. Firmamız faaliyet gösterdiği Tel ve Tel mamulleri üzerine 16 seneyi aşkın süredir edindiği tecrübeyle uzmanlaşmıştır.

Ülkemizin her yerinde ve dünyanın birçok ülkesinde, malzemesi ve montajı dahil olmak üzere tecrübeli ekipleri ile komple tel-çit uygulamaları yapmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


panel çit
panel çit estetik görünümüyle ve sağlam yapısı ile öne çıkan çit sistemidir.
ürünlerimiz
panel çit, kümes telleri, jilet telleri, puntalı teller, çim teller, kum telleri, pvc ve galvanizli teller, dikenli teller İMALATTAN örgü telleri dokunmakta ve uygulanmaktadır hayva kafesleri, kenar çevirme ve güvenlik telleri ile çevirme yapmaktadır. bahçe çitleri, bahçe telleri, beykozdaki telci, sivas tel çit sistemleri

#beykozdaki telci #tel çit #bahçe telleri #sivas tel çit #örgü tel


Benzer Firmalar